254

Анонимен

преди 4 години

Тази госпожа само като й видиш наглата герберастка физиономия и всичко ти става ясно.Още повече ако я слушаш - лично аз издържах само първите 30 секунди от интервюто на тая надута и надменна твар.

253

Анонимен

преди 4 години

От 256 до 257И с какво, ще ми помогне тая надута лелка? Да рева, като някаква пикла в интернет ли? Нейните учители, да не да са били световноизвестни звезди? Хора са я учили! Тя така се отнася към директорката на институцията ни, предполагам, как ще ми се озъби насреща, като не стане по нейния...

252

Анонимен

преди 4 години

щом се оплаква - значи е виновна, най-вероятно издава горното и долното до през различни отвори

251

Божинката

преди 4 години

И аз се чудя дали да стана треньор в националния отбор по футбол! Играл съм в 15 отбора и в 200 кръчми на пет континента! Мога и да пея - "Треп,Треп,треп,...трепни!" Имам още много да дам. И да взема!

250

Анонимен

преди 4 години

Тая си мисли, че кето е от ГЕРБ всичко й е позволено.Няма такава държава.

249

До 256

преди 4 години

Можехте и можете да имате и двете.Некадърността на политиците доведе ситуацията до противопоставяне на директое срвщу оперна прима.Със сигуеност звезда като нея ще ви помогне. Сега трябва да взимате стеана..което е още по лошо.

248

Анонимен

преди 4 години

Като ученик във въпросното училище, искам да изразя отвращението си, от случващото се. Никой не иска тази жена за преподавател, та ако ще и да има запазен час всяка седмица в Карниги Хол! Искаме си директорката!

247

Анонимен

преди 4 години

В ситуацията има ли замесени политически интриги?

246

До 253

преди 4 години

И къде, според теб, трябва да стои една прима?Или на сцената или в преподавателската стая.При теб, на село...няма място за оперни прими.

245

Анонимен

преди 4 години

Като е прима, защо не си стои там където е прима? Или може би вече не е прима и там, ако някога изобщо е била.

244

Анонимен

преди 4 години

Ами, да не беше падал комунизъма, тя щеше да е женена за некой некъди и такива проблеми .. немаше да ги има.

243

10

преди 4 години

Ами министърът да промени правилата , а не да призовава към беззаконие ! Макар ,че всички конкурси у нас са предрешени !Лично аз като доктор на науките се явявах няколко пъти на подобни конкурси за учител и бях късан ! Накрая все пак ми дадоха място на нощен възпитател да стигна до пенсия . Абе , жалка работа - парад на посредствеността ! Бай ти *** го е казал " Не си ли с тях ,спукана ти е работата !" Това е положението !

242

Анонимен

преди 4 години

Господинът Банов за десети или 20 път показва, че не става за министър...който го крепи толкова силно да си поема негативите!

241

Свинята

преди 4 години

ВЪй ..ще си разплета чорапките , белите , щото не познавам едни другарки дето търчеа по сцената и квичеа както се изказа щкумбата преди много години...и в заключение класиката си заминава...след 100 години ще има тук таме некой сбъркан дето да се сеща за таз музика...сори *** всичко тече и всичко се променя....а всичките тез убавци дет спретнаха от нищо нещо са за бой с пръчки на голо...щото баа Пена не се интересува от изкуство кат нема кво да сложи на масата и долапа и е празен...

240

Анонимен

преди 4 години

един държавен служител да действа по правилата ... и вие го изтипосахте по новините като престъпник !

239

Петърчо

преди 4 години

Директорката трябвало е да предложи да не се спазят процедурите а въпросната прима да настоява да се спазят и така всичко е щяло да приключи. Много шум и глупави искания за оставки буквално за нищо. Ако и е под достойнството на въпросната прима да е като всички останали тогава да си гледа работата и да не се сърби там където не я сърби. И какво? Не е сигурна че ще покрие условията ли? Ама това гордостта и самозабравата са огледало на характера на човека. Да не се вдигнеше шум хайде де.

238

Анонимен

преди 4 години

Добре де, защо не кандидатства без конкурс там, където е била прима, защото в България е неизвестна и не бива да разчита на по-специално отношение.

237

ЖороПърви

преди 4 години

За последно- в едно от най- реномираните музикални училища в света- Berкlee College of Music, разни звезди и прими се канят само като лектори- веднъж-два пъти в годината и толкова!

236

ЖороПърви

преди 4 години

Както се казваше в една реклама:" СТИГА ГЛУПОСТИ"1.Уважаемият министър Банов показа, че мястото му не е в министерското кресло! При обявен конкурс с предварителни условия, ако бяха назначили Такова, всеки друг кандидат може да обжалва решението в съда и....изненада! Съдът ще обяви конкурса за опорочен!Тогава кой ще носи отговорност?2. Уважаемата Дарина Такова, след като загуби конкурса за Директор на Операта, какъв език използваше за конкурентите си?3.Г-жа Такова НЕ ПЕЕ от 2007г.

235

До 235

преди 4 години

Ами ти ако слушш само чалга, няма как да я познаваш.Жената е известна в света на оперното пеене, признато в цял свят.Не взимам нейната стеана...но това, че не си я чувал не означава, че не заслужава.Капиш?