32

Анонимен

преди 4 години

Много важно какво е казал някакъв *** от джунглите на Амазония. Франция е най-великата страна и люлка на цивилизацията!Макрон е лидер на Европа и президент на Велика Франция и ще говори каквото си иска. Vive la Republique! Vive la France!

31

Български министър

преди 4 години

Жан Лу *** -френски космонавт

30

Анонимен

преди 4 години

....А АЗ СИ МИСЛЕХ, ЧЕ ВСИЧКИ ПРОСТАЦИ СА ТУКА НА БАЛКАНИТЕ- ОСВЕН ТАСКУ ИМАЛО И ДРУГ ДЕТО ПИШЕ ПО ДРЕБНИ *** ОТ ФОТЬОЙЛА В КЪЩИ...А МАКРОН КАКЪВ Е, НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА, НЕЩО ДА СТЕ ЧЕЛИ ПО ФОРУМИТЕ ЧЕ ИМАЛО В БГ ФРАНКОФОБИ, А ИСПАНОФОБИ, А ГЕРМАНОФОБИ....

29

150 IQ реални

преди 4 години

Макрон е умствно изостанал, това е характерно за банкерския етнос, отказващ да признае че е едно племе с арабите, при тях кръвосмешението се насърчава, да се запази стадото кози в клана, в днешно време пари. Лично аз ако трябва ще купя кошер на терасата и ще ям само месо риба, но бразилски замърсени продукти от еднокнижник няма да купя, колкото и да са евтини. Банани вече спрях тотално. Робия не подкрепям. Който иска да умира от пестициди да заповяда, аз не му трябвам.

28

Анонимен

преди 4 години

Макарон прекали с либерастка де билщина.

27

Анонимен

преди 4 години

Бразилия и САЩ -две велики държави на различни континенти!

26

Анонимен

преди 4 години

Путинофилчетата, защо вече не плюете Макрон?

25

Анонимен

преди 4 години

И като превърнат Тропическата гора в плантации и заводи,температурата на земята веднага ще стане с 2-3 градуса по-висока,а кислорода с 20% по-малко.Явно половината човеко-подобните пишещи тук това ги кефи.Та така нападат Макрон

24

Анонимен

преди 4 години

Бразилия не беше ли страна от БРИКС, руски съюзник?

23

Анонимен

преди 4 години

Болсонаро подпали горите за да ги превърне в обработваеми земи. След 2-3 години ще купуваме евтини отпадъци от Бразилия, а нашите фермери ще фалират. Глупендерите не се усещат.

22

Анонимен

преди 4 години

Нормално е Макрон, Меркел, а и целият ЕС да е срещу умишлените палежи. Освен екологична катастрофа, има опасност Еврропа да се наводни с евтина бразилска земеделска продукция с неясно качество: ГМО, пестициди, антибиотици...Вие това ли искате?

21

Анонимен

преди 4 години

Дежурните 80 % олиго***и защитават Болсонаро. Абе Ганчовци, не ви ли е ясно защо целия свят го натиска тоя корумпиран мафиот? Защото нарочно не гаси подпалени гори, защото е взел едни огромни пари от едри земевладелци и индустриалци, които искат да превърнат гората в плантации и заводи.

20

Анонимен

преди 4 години

Макарон отиде с баба си на срещата на Г-7.Тя ръководи Франция.

19

баба мара

преди 4 години

никакви европеиски пари на бразилия там е корумпирано правителство ще свиятпарите и пак ще строят в джунглата сащ да им помага великия съсед които гинастроива един срещу друг

18

Анонимен

преди 4 години

Във всички случаи Макрон мисли първо за своите земеделци и няма нищо странно или крайно в позицията му. Едни санкции над Бразилия ще помогнат на ЕС.

17

До 21

преди 4 години

Верно ли до толкова си оскотял, та не виждаш по-далеч от носа си

16

Анонимен

преди 4 години

не се тревожете за Бразилия, гледайте в България където управлява 99% мафиотска шайка колко природа затриха.

15

Анонимен

преди 4 години

И защо Макрон да е ***,защото иска да спаси тропическата гора ли?И разваля плановете на Бразилската управляваща шайка да натрупа максимални печалби за сметка на унищожаване на природата.И нормално ли е дипломат да държи такъв език?Силен Световен шут трябва за за бразилските мафиоти.Това е държава в която управлява мафиотска шаика,с 90% бедняци и неграмотни хора,в която брутално се унищожават природните ресурси с цел печалба.Която отива в шепа хора,а не в държавата

14

ira

преди 4 години

До АнонименТова не е истина просто. А кой ли е носител на истината?

13

Министър от Бразилия

преди 4 години

*** ние запалихме пожара, а този *** иска до го гасим безсрамник!