34

Иванчо от втори Б

преди 4 години

"Израел ще действа срещу "иранската агресия"Израел напада , а Иран е агресора, що така бе Миме........?

33

Холокост за жидовете

преди 4 години

Колете и избивайте чифутските смрадливи животни. Не ги жалете, те не са хора. Правете сапунни, сувенири и абажури от тях. Единия от модерраторите също е евреин и ще дам 10 000 лева на онзи който заколи маййка му, дъртата ционистка паччча. Да унищожим тези мършшши и да почистим България от зловонната им смрад.

32

Анонимен

преди 4 години

Има две племена на тоя свят, които още от библейско време са били прогонвани с камъни от всяко място където са били приети. Същите тия племена, от тогава до сега надават рев, как "несправедливо" са преследвани.Където има кражба, измама и убийство, винаги има и ром или евреин! Така и било от памтивека и така ще бъде, до момента в който се излекуваме от тази чума!На евреите дължим 500 години едврейско-турско робство! Не забравяйте това, хора!

31

Анонимен

преди 4 години

Затова малко шега на гърба на братята евреи няма да навреди - те са обикновен народ като другите народи и днес няма сериозна причина да се заяждаме с тях Може всичко да се говори зад гърба им, но между тях има обикновени хора с нашенски манталитет, с които щяхме да си пием ракията заедно ако тяхната общност им не им създаваше вътрешни ограничения.

30

Анонимен

преди 4 години

"Евреин миньор" вече не е интересно - интересно е да видиш евреин козар и евреин овчар да спорят по коя пътека да прекарат стадата си, а еврейски клошар да проси милостиня в центъра на Ню Йорк. Не искам обаче да видя този народ унижен, а да си изкарва прехраната с честен труд, което много евреи го правят и днес. Те имат право на своя свободна държава в прародината си така, както ние имаме право на свободна наша държава в прародината си на Балканите!

29

Един от Дивия Запад

преди 4 години

Здравей 34!Еврейците зеха пустиня и направиха градина, а някои наобратно.Тея хора работят много и наказват околните народи за дивотията им като затватят границите, щото околните народи ходят да работят в Израел.А и иранците що дирят там е друг въпрос.

28

Анонимен

преди 4 години

До АнонименХристос не беше евреин. Евреите ни лъжат, че е бил! А Галилея не е имало никакви семити, само арийци. Лъжат гоя за всичко, което се сетите, защото талмуда им ги учи да лъжат гоите и да ги използват като животните си. Също така забъркаха най-голямата лъжа - холокоста, която беше публично разобличена от форензични експертизи, но резултатите бяха прикрити от политкоректност и от страх от юдите, пуснали пипалата си на онази вечно жадна за кръв и злато хидра, както ги описваше фюрера.

27

Анонимен

преди 4 години

Държавната доктрина на иран е унищожението на еврейската държава...Какво бих правил аз, ако съседа ми заяви че ще ме убие веднага щом ме види...Каквото прави и израел, действа превантивно...А евреите определено имат право на собствена държава...Поняли?

26

Анонимен

преди 4 години

И защо трябва да се обявяваме срещу Израел. Никога не съм чувал аргументи.. Само едно и също еврейте това еврейте онова? А еврейте само ги нападат араби с призиви за унищожение на Израел. Еврейте са там от над 2500 години, защо да нямат държава? Защо е тази агресия към тях. Някой може ли да посочи точни аргументи? Какво прави Иран в Сирия, Ирак и защо все подготвя нещо срещу Израел? Иран си има държава и Израел никога не е искала нещо от тях?

25

възмутен

преди 4 години

Мошеник от пръв поглед сигурно и докато спи пак лъже.

24

Анонимен

преди 4 години

В същото време, от вече години наред НЕ ВИЖДАМЕ никаква иранска агресия, но пък почти всеки месец виждаме израелска агресия.

23

Анонимен

преди 4 години

Докато гоите не се събудим и обединим срещу еврейската напаст и не намерим окончателно решение на еврейския проблем, ще се избиваме помежду си до последния ден на света - комунисти срещу капиталисти, католици срещу протестанти, християни срещу мюсулмани и т.н. Евреите са в основата на проблемите на рода адамов и то от библейски времена насам! Христос, който самият беше евреин е казал за евреите "Вие сте от семето на Сатаната!"

22

Додо

преди 4 години

Сатана! Готов е да се "бие" срещу персите до последна капка американска кръв! Уви, с неоконите наобиколили Тръмп - Помпео и Болтън, като нищо ще успее да запали поредната ционистка война! Богъ Съ Нами!

21

АнонимеН

преди 4 години

ПРИСМЯЛ СЕ ХЪРБЕЛ НА ЩЪРБЕЛ!!!!ДАНО СЕ ЗАЛИЧАТ ЕДНА ДРУГА!!

20

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен17 Израел ... ! Защитен от Сатаната ! Щом С. Корея се бъзика с ,,лидера ,, да ти п.кам на лидера .

19

Дано има Господ

преди 4 години

Изсраел е творение на ционистите, за да правят сплетни,интриги, напрежение и войни на Земята, чиято цел е отвличане на вниманието,за да могат да крадат.

18

Анонимен

преди 4 години

Има типичния лукав и мошенически поглед присъщ за племето му.

17

Анонимен

преди 4 години

Има типичния лукав и мошенически поглед присъщ за племето му.

16

Анонимен

преди 4 години

Тея са най-агресивни сред арабските народи

15

Анонимен

преди 4 години

Израел и САЩ - световните агресори, интриганти и причинители на зло, говорят еднакво - изопачават истината.Иран не е Ирак, *** долни! Дано ви пуснат по една гъба и да се пеиключи с вас.