32

Анонимен

преди 4 години

до 33..Изграден американофил си бе човек! Какво ми го хваляш тоя.от *** на географията?Леле леле.Достойни сте за съжаление бе хора.Нищо българско ли не е останаловече вече у вас?Не искам и да го знам тоя бозавия луд пенсионер! Ние си имаме наш български президент!!! Огън и бури да я горят тази измислена държава САЩ!

31

Минските

преди 4 години

Че Минските споразумения не зависят от Русия, а от една територия наречена О краина, която е изкуствено създадена, и 3/4 са и подарени от Ленин, Сталин, Хрушчов.А независимост й подариха Горбачов и Елцин.

30

Анонимен

преди 4 години

Браво на президента Тръмп. За него е важна преди всичко Америка. Любопитно ми е какво ще даде Британия в замяна на търговската сделка?Диего Гарсия е вероятния отговор

29

българин

преди 4 години

Тоя явно вдяна.Че без Русия не струва форума им! -:) Леле леле.

28

Анонимен

преди 4 години

Когато бардакът не върви, сменяш каките, а не чаршафите.

27

Анонимен

преди 4 години

Идва края на Тръмп, какво ще кани този пум.яр другия пумя.р

26

Валентин Тодоров

преди 4 години

До Анонимен За теб не знам.Аз съм там където не са Бойко,ГЕРБ,цялата ни политическа гласа и покровителите им от Европейската чиновническа олигархия.С тях нямам нищо което да ме обединява.Освен взаимно презрение.

25

Ceci_

преди 4 години

До 26Фантазии. Амнистия, федерализация, собственна полиция в лнр/днр това са първите точки по минските. Така че украинците има много работа да свършат... а не са и почвали

24

Анонимен

преди 4 години

Минските съглашения са: 1. Разоръжаване на сепаратистите. 2. Руско-украинската граница се затваря и охранява от ВСУ.

23

Анонимен

преди 4 години

най-мощния съюз в света е когато САЩ и Русия играят заедно.Познайте какъв кошмар е подобен съюз за Меркел,Макрон и цялата жалка еврочиновническа клика.-----------А ние какви сме според тебе - американци, руснаци или жалки европейчета?

22

До само САЩ

преди 4 години

А Ти знаеш ли какви са Минските съглашения ? Май само стиеляш с халостни патрони,я вземи Малко се подготви преди да стиеляш ..... .

21

Анонимен

преди 4 години

Путенцето е едно нещастно кьосаво момченце, което иска да бъде мъж, но не му е дадено.

20

Валентин Тодоров

преди 4 години

Тръмп отново е далеч по-прав от инфантилните европейци.Всъщност Русия е много повече държава от Г-7 отколкото една фалирала Италия например.И все още най-мощния съюз в света е когато САЩ и Русия играят заедно.Познайте какъв кошмар е подобен съюз за Меркел,Макрон и цялата жалка еврочиновническа клика.Жалко,че онзи по европейски двуличен и с неясни,но определено неефективни политически идеи Обама развали тези отношения,но прагматици като Тръмп и Путин могат да поправят това.

19

Реалист

преди 4 години

До Само САЩСАЩ досега си играят на санкции, не са направили нищо на Русия. Искам такива санкции, че да няма износ от ЕС за Русия, така ние ще получаваме качествени и евтини стоки от Германия и Гърция за да не купуваме Ганьовските *** на КРИБ.

18

Само САЩ

преди 4 години

Всъщност коментарите на Тръмп са само за да му потекат лигите на джуджето. Но няма да стане.

17

Само САЩ

преди 4 години

до Ха,лидер е само за шепа облъчени с русофилия. За нормалните хора е *** и кавгаджия. Няма да изброявам стотиците глупости, които съвтвори, само две- предлагаше да се махне долара като световна валута и да се въведе някаква базирана на природните ресурси хахахахахаххахахахахаххаахахахах. Второто са зелените човечета. Завинаги игнориран и в изолация.

16

Анонимен

преди 4 години

Тръмпела едно говори пред медиите в САЩ, друго говори пред медиите в Европа

15

Фактите

преди 4 години

Русия не иска обратно в този бардак Г-7

14

Ха

преди 4 години

До 15,Путин е политик и лидер а не артист и клоун като Зеленски,ясно ли е?

13

Анонимен

преди 4 години

Трябваше да чуете речта на украинския президент вчера, Путин пред него е ***.