20

Анонимен

преди 4 години

Свинската чума и некадърността са навсякъде из България!

19

Анонимен

преди 4 години

То пък бива да си умен... Ама щом толкова са невинни престъпниците и ги харесваш и обожаваш, защо не отидеш в затвора да споделите любовта си. Такива като теб са ценни в затвора, все пак си има нужди и трябва да ги задоволяваш.

18

Анонимен

преди 4 години

До казанлъчанинТо бива да си ***, ама твоето граничи с дИбилизъм.Не си ли чел как взривяват банкомаитите? С пропан-бутан го правят! Всичко става на момента. Нали не мислиш че го правят когато има 100 човек да гледат ?Колкото до кражбата, то това не е баш кражба, защото да откраднеш от крадец (банката), не е престъпление по морлания кодекс.Такива като теб като почнат да ми защитават системата, направо са ми смешни! Будала!

17

Анонимен

преди 4 години

Борисов да си подава Оставката , тва е Скандал

16

Анонимен

преди 4 години

Откраднатите пари са ги похарчили и са отишли да откраднат пак и зимата ще ги приберат в хотела да ги хранят и да са на топло

15

казанлъчанин

преди 4 години

Това са хора, които не просто са окрали банкомат. Тези престъпници са заложили бомба, за да отворят банкомата и да вземат парите. Това не е безобидна кражба, там можеше да има човек, нищо неподозиращ човек може да загине ползвайки банкомата. Това си заслужава поне 10 години затвор, не хотелско общежитие.

14

Анонимен

преди 4 години

Сега тези които са ги преместили в общежитие от отворен тип да ги вкарат на тяхно място за по 10 години. Абе в таа кочи, на само нормални сеяндури ли са останали Изглежда че ние ненор, малните сме се изнесли отдавна от територията на нормалните сеяндури. .

13

Само да поясня

преди 4 години

Тези ТПО-та са полу--затвори и не е невъзможно да избягаш--много от тези затворници работят отвън на открити обекти...НО след като духнеш и ако те хванат веднага получаваш поне 3г. вътрешна присъда и ти сменят режима на ,,строг,, като те местят в подходящ затвор който да може да наложи строгия режим , а от там трудно се бяга и може и куршум да получиш...и както присъдите им са по 5 г ще станат 8г--естествено ако ги хванат--а това е много възможно защото товане са братя Г-ви...

12

Анонимен

преди 4 години

Е какво- трябва ли всеки път да се отчитат на рецепционистката къде смятат да ходят? Ще се пошляят малко из града да разгледат забележителностите и като им омръзне ще се върнат в хотела.

11

Анонимен

преди 4 години

Говори се, че чистачката миела пода през това време, вместо да си изпълнява задълженията по опазване на реда в затвора.

10

Анонимен

преди 4 години

Сега да очакваме: Единият убит при бандитска разборка (справка- онзи от Боревград), другият се самозастрелял с пистолет със заглушител (справка Н. Искър) и третия се самоубива, чрез изстрел в гърба от ловна двуцевка (справка Зайков).Само не ми се мисли, ако някой от тия си пусне брада или недай18си Боже да наметне някоя дреха с качулка!

9

Наблюдател

преди 4 години

Отишли са на гости при братя Галеви.

8

Анонимен

преди 4 години

Барни Ръбъл сега проверка назначи,после един анализ ще прави,после ще си го премести от единия крачол в другия,а тия двамата са вече в Румъния.Калинка до калинката в БГ!

7

Анонимен

преди 4 години

Oтишли са на море,нали е слаб сезона

6

Waffen SS

преди 4 години

Тези са типа инвеститори,които идват в нашата страна.Не е голяма разликата между тях и тези инвеститори,които откриват цехче за шиене на *** и потници с чужди суровини в условия максимално близки до скотските,а след това не плащат заплати на работничките/робините/,но в замяна на това изчезват в неизвестно направление с неизплатените заплати на робините.Това се нарича пазарно-демократична неолиберална икономика,заедно с битуващата мантра ,пазара ще отсее некоректните

5

Анонимен

преди 4 години

Парите на банките са застраховани. Губи само българинът ако ги хваните. Пускайте ги да си заминават.

4

Анонимен

преди 4 години

Къде била чистачката?

3

Анонимен

преди 4 години

Ако си пуснат брада, никога милиционери те няма да ги хванат!

2

fake news

преди 4 години

ммм да тези си ги спомням. нали ги хванаха с гръм преди 2 години ако има.ние ги хващаме, те бягат! евала. да ги бехе сложили на хотел, сами щяха да си седят там

1

Анонимен

преди 4 години

И сега като ги набарат вместо 4,8 години...ще ги храним поне 7 години в панделата.