75

Анонимен

преди 4 години

Целта оправдава средствата ! Значи ненапразно подпалват Амазония ,Сибир. Поддържат парното .

74

Анонимен

преди 4 години

не се притеснявайте имаме си тецове и ще си плащаме въглеродни емисии докато ни се изясни

73

man

преди 4 години

идеално, ще садя портокали и маслини

72

torongill

преди 4 години

Наблюденията ми от последните години са само за София. Най-лошото е, че имаме резки преходи с големи температурни амплитуди. Какво имам предвид:Януари 2017 мисля, че беше, максималните температури се покачиха от -3/-2 до 17/18 градуса в рамките на три дни и се задържаха така още 4-5 дни. Точно колкото снегът да се стопи и дърветата да напъпят. Последва едно ново застудяване, пак рязко, и пъпките замръзнаха. Същото после стана с цветовете. И реколтата от плодове беше буквално никаква.

71

Munchen_DE

преди 4 години

Съмнявам се, че е само с около 1 градус затоплянето.В Германия тече второ поредно наднормено лято и с по-малко валежи. В съседна Полша поне от 5 години се говори, че зимите изобщо не са това, което са били до края на миналия век.В България по мои лични наблюдения температурата е с около 3 градуса над средната за периода 61-90-та. Зимите са по-къси и свършват твърде рано, лятото става все по-дълго, особено краят му се удължава с цял месец в сравнение с преди само 10 години.

70

Анонимен

преди 4 години

До Не е вярноЛятото не е само авгукг,а и юли и част от юни.Този юли беше най-хладният в моя 44 годишен живот.А август не се отличаваше с необичайни жеги.

69

Не е вярно

преди 4 години

Миналото лято беше значително по-хладно, а през 2014, басейна на който работя едва не фалира. Този август е един от най добрите почти няма празен ден.

68

Анонимен

преди 4 години

Дрън,дрън.Има цикли в природата.Преди години НАСА била прогнозирала,че пътуваме към ледников период в северното полукълбо.Сега пък ще ставаме екватор.Четох и друга глупост на " учените",че отходното на динозаврите отделяло много метан и те измрели от ледниковият период.

67

Анонимен

преди 4 години

хаха твеа лято беше няй хладното от години, чак сега се задържаха няколко по топли дни. тва клима промените са пак да ни събират още данъци!

66

Victimized

преди 4 години

Естествено, че има температурни промени винаги е имало и е наивно да смятаме, че това е нещо ново за планетата. Човешкия фактор обаче е силно преувеличен, специално в частта с въглеродния диоксид, които както знаем е храна за растенията и е много малка част от парниковите газове. Това е начин за повече регулации и за по скъпо потребление, което да замести очевидно евтините фосилни горива, за които ни убеждаваха още 8-те години че са на изчерпване, но всяка една година бележи сврух производство.

65

Анонимен

преди 4 години

аиде откога го чакаме че ни писна от тоя скъп ток

64

Anonimen

преди 4 години

Поредното промиване на мозъци

63

postradal pasi

преди 4 години

HARP и подобните му по света се управляват от ционистите и сивите извънземни и контрлират времето с климатично оръжие извършват подземни и надземни опити и съсипват майката земя тези чудовища някой трябва да ги спре иначе марионетките като нашия Тиквар Геноцидов ще изчисти българите от България . Така както е тръгнало с неговите камъни по неговата глава ще стане....

62

Радка

преди 4 години

"Глобалното затопляне" няма.. ако имаше баш викачите за "Глобалното затопляне"нямаше да си купуват къщи за милиони на крайбрежието с излгед към океана.Обама сега си купува имение с изглед към океана.. CNN медията в САЩ си купи нови офиси на брега... Алгор си купи имоти на брега.... а уж морето и океаните ще ни потопят до няколко години.. сега на кого да вервам?? Едно говорят а друго правят?и гледайте в тубата/watch?v=hDKSkBrI-TM...там човека си го казва

61

Анонимен

преди 4 години

До 72Много си *** земи и прочети малко относно климатичните промени и тогава се излагай

60

Анонимен

преди 4 години

Не разбирам, как хем "по-високи температури", хем "по-малко валежи"? Какво се случва с по-големите количества изпарена вода? Превръща се талончета за търкане ли що ли? Малко ме е срам на моменти от българските ЕКСПЕРТИ.

59

Анонимен

преди 4 години

До К. К.ни си връзвай! просто си заработват парите!

58

Анонимен

преди 4 години

ще настъпи суша, ако свърши ракията! в средновековието европа оцеляла от чумата, защото са пиели бира и вино!

57

Woland

преди 4 години

Консуматорския капитализъм ще унищожи цивилизацията. Миналия век са правели машини не да се чупят , а да работят вечно. Например има работещ хладилник от 1930-та година. Има работещи автомобили над 70 годишна възраст и повече. Но днес никой няма интерес от работещи неща , а от консумиране на еднодневки и това е проблемът на обществото.

56

Анонимен

преди 4 години

Яко се плаща за лъжи.Що не кажат,че това лято никъде в България не бе отчетена температура над 40 градуса.Нали уж имало глобално затопляне?И това лято нямаше спиране на тежките камиони в жегите,за да не повреждат асфалта,който се размеква при големи жеги.