17

КАТ Сунгурларе

преди 4 години

Добрата репутация на Германия проби дъното на блатото, след като в предишната новина за същия ***, писахте, че няма да бъдат повдигани обвнинения на родителите. В една нормална държава щяха да отнемат детето от родителите му.

16

Анонимен

преди 4 години

Майка му да не е одила на почивка у Перник?

15

Нали сме християни?

преди 4 години

В Библията е казано, че който щади пръчката, не щади чадото си.Психолозите ли знаят повече или Господ?Нас, поколението 1970-1980 г. никой не ни е бил. Но ни шамаросваха винаги, когато не разбирахме от дума. Иначе не става.

14

Няма да е местно

преди 4 години

По-скоро ще е от тези "греманчета", които пътуват до Турция и обратно всяко лято.Прости родители - нещастни(сакати, мъртви) деца. Естествен подбор.Нали много вуйни твърдят, че децата им се раждат с други възможности, с друг "информационен потенциал", индигови деца, ала-бала...Ами дайте да променим възрастта за пълнолетие? Да са пълнолетни от 8 годишна възраст. И да си ги глобяват, да си лежат в ареста, в затвора?В Европа не можем да отгледаме и половин дете, но раждаме цяло.

13

Анонимен

преди 4 години

хм ,когато се утрепе или утрепе някой друг кой ли от психолозите трябва да вкарат в затвора,що за простотии,ако няма наказание,адекватно на извършеното,няма да има и промяна на мисленето на лапето

12

venix

преди 4 години

Гледай таткото да не ти обърше 5.

11

татко на 5г. бандит

преди 4 години

Детето не е виновно.Шамар мога забърша на таткото му..

10

Анонимен

преди 4 години

Ха-ха!Егати перверзията!Осем годишен сополанко,вдига скорости и не само му се разминава,но и ходи на "психолог",който си е завършен психопат...след което ще вдигне още по-големи скорости!А работата е съвсем проста - няколко яки шамара,барабар сняколко пръчки по ръцете..и всичко ще се оправи!Едно време така ни оправяха - и от милиционера и в училище,а най-якия пердах беше у дома...и всичко утихваше!Ама тогава нямахме "специални права",набивани ни в тиквите от учители,психолози и психопати!!!

9

Шамар

преди 4 години

"Няма ли кой да обърше шамар на това хлапе?"Няма. В Германия шамарите са забранени. Затова хлапето прави каквото си иска и като не разбира от дума, ще ходи на психолог. Защото германските законодатели са преценили, че е много по-страшно хлапето да получи физическо наказание за някаква своя дивотия, отколкото да се блъсне, докато шофира бясно или да го изпържи тока, докато си играе с контакта. А, и защото психолозите и те са хора, трябва да печелят от нещо.

8

Анонимен

преди 4 години

Ами с такива с акъл на осемгодишни е пълно в София, що за новина! По кварталите с прави отсечки се правят гонки и се кара бясно всяка лятна вечер!

7

Гоуф

преди 4 години

Майка му или е емигрантка от бг, или баща му е перничанин. Само че, как стига пeдалите не ми е ясно.

6

До 4

преди 4 години

Тоя ще е новият Шумахер, помнете ми думатаВикаш скоро и то ще е на системи... Както я е "подкарало"

5

Анонимен

преди 4 години

Абе на никой ли не му прави впечатление ,че това....... е само на 8? Колко да е високо ,че хем да може да стига пeдалите, хем и да гледа напред?Фейкове, фейкове и пак фейкове на квадрат!

4

Анонимен

преди 4 години

Тоя ще е новият Шумахер, помнете ми думата.

3

да.

преди 4 години

Самотна майка, очакван резултат.

2

Анонимен

преди 4 години

Няма ли кой да му обърше един шамар на това лапе?!

1

Анонимен

преди 4 години

Голф не може да е в окаяно състояние, да го предложат в Перник и тогава да говорят