17

Присмехулник

преди 4 години

като вземем ресора кибер-сигурност и картофите ще се продават във вендинг машини...ми да!

16

Анонимен

преди 4 години

до Лондон РулзВ Лондон е пълно с полянки зад битака,а приятели направо е затрупано с техни внесени коли в Англия!Ти ''умен'' ли си или по принцип така си се родил а?!!!!

15

Лондон Рулз

преди 4 години

Правят си реклама от Рено, а тук някои решиха че едва ли не това е бъдещето при продажбата на автомобили.Дилърът в Автосалона е най-важния при покупка на нов автомобил и никой няма да ти добави към колата екстра ако ти самия не го искаш. Вероятно това плаши и смущава тези купувачи които посещават официален дилър ЗА ПЪРВИ ПЪТ и до сега са купували колите си от полянката зад битака,"приятел" я е внесъл от чужбина или е дошла чисто нова с найлоните "само една бабичка е била първи собственик".

14

Анонимен

преди 4 години

С вендинг машина не става пазарлък.

13

Анонимен

преди 4 години

Те там и просяците им са с пос терминали

12

Анонимен

преди 4 години

напишете в гоглето жапан ауто вендинг машийн :)

11

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 4 години

До от сиднАав$тралиСя тук се разхождам из Осло,приятен град но има доста зачулени от близкия изток. Странно е че тук всички телекомуникации са собственост на германци дори целия трафик на нета минава пред Дойчланд....това ако не е шпионаж много здраве му кажи.Сърчнах да видя подводните кабели,ми то всичко отива при тях и през Дания,другите отиват към щатите.....Смени на тази D3еLka Fasileffa снимката с кенгуру,ще се изкефа на макс

10

Анонимен

преди 4 години

Няма за регистрационни табели и талон да се редиш в КАТ.Карта плащаш и се активират номерата,вече е в движение на името от картата.Данъци,застраховки всичко.Естествено е на изплащане кой плаща кеш толкова много?!

9

House M.D.

преди 4 години

Какво е "вендинг"?

8

Фики Стораров

преди 4 години

Това е само заявка за покупка на автомобил, бумагите ще дойдат по пощата, или ще се посети офис. Просто експеримент за нагласите на хората.

7

Зрънчо

преди 4 години

А в ъфстралия още се придвижват като яздят кенгура.

6

Анонимен

преди 4 години

"вендинг машина"? Откога в българския език съществува такова словосъчетание или дума като "вендинг"? Хайде да не заемаме целия английски, че нашият език е филологически, лексикално и семантично по-развит. А и няма нужда да ползваме чужди понятия за нещо, за което си имаме свои. Звучи хем надуто, хем неграмотно.

5

от сидниАав$тралия

преди 4 години

няма карта която ще мине подобна транзакция, както казах това е реклама, ако не вярвайте пробвайте да събмитнете транзакция с толкова голяма сума и ми се обадете коя банка ще ви позволи. Най много да ви блокират картата и после да ходите до банката да се разправяте

4

Електрокар

преди 4 години

Колко стотинки се пускат?

3

от сидниАав$тралия

преди 4 години

това е просто реклама и едва ли самите мениджери очакват продажба

2

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

А УНАС НАРОДА Е НА РЬБА

1

asd

преди 4 години

Тука се хвалят с безконтактни карти