155

Абсолютно вярно!

преди 4 години

До ИсторикЗавзеха Америка и избиха индианците. Завзеха Австралия и избиха аборигените. Опс, то май не бяха руснаците, но тази дреболия не може да ни пречи.

154

A

преди 4 години

До Антон 14Търговия - нима САЩ не са постъпвали със стоманата по същич начин.

153

Ludoto Lenche

преди 4 години

...parvo zkleimete Miunhenskoto sag;lashenie I chak togava da govorim za Ribentrop -Stalin ,zashtot to e sledstvie ot parvoto ! Chetete si istoriata !!!

152

защо

преди 4 години

Политкомисарите , мен изтрихте, а Уикипедия кога? Ами конференцията проведена на един полуостров 4-11 февруари 1945г я има и там. П.П. Такава цензура е имало само по Вълко Червенков време. Тато пасти да яде пред вас

151

Историк

преди 4 години

Московската Орда е наследник на монголските чигисзиди и затова в Генезиса й е заложен Грабеж и унищожаване на всички исторически факти на поробените народи, с цел асимилация.Сталин е активен съучастник в подготовката на ВСВ, като победата над Хитлер не е нищо друго, освен разширяване територията на империята на Злото.А анексирането на Крим е последното доказателство (за сега) на остатъчни рефлекси от моголското й минало !за справка: виж Историята

150

6 войни за грабеж

преди 4 години

Сталин последен се договори защото го бяха притиснали до стената,пък и това което уж взе от Полша всъщност са земи на изток от т.н. линия "Кързон",тоест земи които поляците неправомерно зявладяха през 1918г,а после през 1919г. нападнаха Съветска Русия в опит да отидат още по на изток. Антантата след края на войната въобще не е в състояние да овладее хиенския инстинкт на *** - само през 1918 и 1919г. *** водят 6 войни във всички посоки със съседите си и грабят още и още земи.

149

Анонимен

преди 4 години

А Мюнхенското съглашение? То кога?Защото, ако го нямаше него, и ***-Рибентроп нямаше да го има!Историята ли се опитваме да пренапишем?

148

Русия

преди 4 години

Сталин е последният, който се "договори" с Гитлер.Преди това Англия спонсорира Германия с пари , и заедно с Франция подариха (Мюнхенския сговор 1938)Чехословакия и Австрия на Немция. Нахраниха Гитлер за да може да нападне СССР. 30-те Полша също има пакт с Германия. В резултат Запада пак нападна Русия(щото там е много лошо , ама все натам гледат ,както сега).Сталин няма как да е искал да напада Германия защото САЩ явно заявяват, че който пръв нападне, те ще помгат на другия.

147

Илия Варна

преди 4 години

Крадците крещят , дръжте крадеца!

146

джо

преди 4 години

До Hans Gruber Ханс, образовай се малко преди да пишеш глупости. Погледни картата за тези времена , кои територии на кого са подконтролни и в чии зони на влияние са преминали. От започването на Първата световна война, до приключване на Втората световна война. Ще ти дам жокер, териториите, които са загубени от Имперска Русия, се връщат под влиянието на СССР към неговата свера на Влияние и то със съгласието на САЩ,Великобритания и Франция.Затова са "Велики Сили" защото те решават.

145

Уточнение

преди 4 години

А за Мюнхенското споразумение (съглашение) защо мълчат? То е по-страшно от Рибентроп-***!

144

OMG_Lucker

преди 4 години

Ако ще се заклеймяват разни пактове от миналото столетие, то аз предлагам България да заклейми пакта между съюзниците от Втората балканска война.

143

Амена

преди 4 години

Тия нямат ли си по-важна работа в момента?!

142

Анонимен

преди 4 години

Наше дело правое! Мы победили! И това е исторически факт.Само, че минаха години, едни некадърници раздербаниха съюза, а от запад все по усърдно пискат като девойки на разни исторически събития. А щом пискат, явно масите узряват, че капитализма в настоящата му форма потъва.

141

Анонимен

преди 4 години

В 1941 г Медведья беше бит ,изтощен и хвърлен на 4атала готов за . дране , но дойдоха янките и ингилизите та го оттърваха .Забравил за слу4илото се той се разкарва с "4ифте пищови" из гората и се звери на всеки срещнат .Неблагодарник .

140

Тодар Правешки

преди 4 години

От повечето коментари човек може да научи много за алтернативната история. Както винаги съм казвал :Намалете бояришника дрогаре. Социализмът и алкохола не са простили на никого!

139

Тъпи ли са

преди 4 години

източноевропейците, та ги лъжат? Преди пакта Робентроп-Мо.лотов, пакт за ненападение с Хитлер подписват Англия (Чембърлейн) и Франция (Даладие) през 1938 г. Целта е цинична подялба на Европа, насърчаване на Хитлер да нападне СССР. За което Запада мълчи като ***. СССР подписва след тях през 1939 г., но с цел да спечели време да се подготви за нападението на Хитлер, за което Сталин е знаел. Четете, не се оставяйте да ви лъжат: The Hit,ler-Stalin: Pact of August 23, 1939: Myth and Reality

138

Данчо Ментата

преди 4 години

Подайте си келявите глави! Сига ши плащате за всички баници дето сте ми изялииии!!!

137

Веса Сливата

преди 4 години

Искам на Бундестага паритеееее!!!

136

Уфолог Сикишлиев

преди 4 години

Хищникът срещу Пулев, това е добре. Но първо, Пулев трябва да победи Joshua, Ruis, Fury и Wilder. И чак тогава ще може да се изправи срещу Predator.