169

Коко

преди 4 години

В Манастирски Ливади - Запад няма нито детски градини нито училище! Строи се всеки ден нов блок. Цени над 1000 евро на квадрат. Нещата са плачевни. Детски площадки също няма

168

Brei

преди 4 години

Нормално е ако някъде населението се увеличи и има нужда от детски градини, да се предприемат някакви мерки...а тука някакъв си льольо негодува че някъде си имало протест..само на тия географски ширини я има тази злоба. Никъде го няма това.

167

Brei

преди 4 години

Цялата държава ни е селяндурска, те тръгнали един на друг да си викат селяни...комплексарска история...Идете в другите държави и питайте хората от село ли са или от градовете...ако изобщо съществува такъв въпрос.

166

Антон

преди 4 години

"защото навсякъде около нас се строят нови блокове" - Браво!Там ще се настанят още 2-3 села с нови софиянци.

165

Важното е

преди 4 години

Апартамент в София да купиш , че всички от село да ти завиждат.

164

Анонимен

преди 4 години

Не е само този район без игрища,парк,училище,забавачка,улици, тротоари! Това са спалните на София,за лакоми новодошли софиянци! Никой от новодомците не си дава сметка,че това са частни терени и общината не е задължена за нищо!

163

Споко

преди 4 години

Вчера зпочнаха поредния грамаден проект в ливадите , но децата да го фандухват

162

Мани

преди 4 години

Да купуваш имот в квартал, който от години е с проблемна инфраструктура и без градини и училища е върховна тъпота. Сега кой е виновен за човешкото слабоумие? София е пълна с хора без грам идея за 5 години напред. И след още 10 няма да има градина и училище. Купувайте в Ман. Ливади!

161

запад

преди 4 години

До ИзбирателИ фандъкова живее в манастирски ливади-изток.Излейте гнева си пред нейния имот.

160

запад

преди 4 години

И в манастирски ливади-запад също няма обещаното преди 40 години училище,като и детските градини са само частни

159

Анонимен

преди 4 години

Само в България се строи без да се планира, плачете за социализма, тогава имаше градско планиране и парковете, градините и паркингите са от тогава, сега алчни общинари и псевдокапиталисти правят живота на хората черен !

158

СандоКан

преди 4 години

Важното е, че са си купили жилища "на голяма далавера" и в елитен квартал. Да се кооперират там, една майка да гледа всички деца а в блока една седмица с болничен, да маже филии с мас на малките, другата седмица друга и така. Стига да ривали, да с а си опипали ъкъла когато са пълнили джобовете на строителната мафия

157

Анонимен

преди 4 години

Набийте си го в главите - няма безплатна вечеря, няма действие без последици. Ако си купите апартамент от В.клин, дето заради него 2 жени гният в затвора, задето ми спирали прогреса, ами носете си гадната карма. Не може да купуваш от убиец, крадец, измамник и после да очаваш обществото да те защити. Защото ти самият си подронил устоите на обществото с алчността си и липсата си на ценности.В Ман. ливади кой мислите, че строи и продава? Мафията дето ни унищожи държавата.И от тях очаквате училища?

156

Анонимен

преди 4 години

"Планирането на квартал" се прави от строители + община. Ако никой от изброените не го засяга инфраструкттурата, а купувачите не ги е интересувало като са купували апартаментите, кой е виновен в цялата схема? Човек като купува апартамент, трябва да вземе предвид всичко - училища, д.градини, ясли, магазини, поликлиники, градски транспорт. Така се прави по света - не си купуваш гледката, а животът там.Така че, не, не им съчуствам. Като са недоволни, да си мрънкат на кметицата,щото квартала е неин.

155

Избирател

преди 4 години

Не е вярно, че никъде по света го нямало "щом си купи апартамент някъде в нищото, държавата и общината ще се втурнат да ти правят удобен живота." Напротив, в белите държави, когато се планира нов квартал, първо се прави инфраструктурата с всичко необходимо, обществените сгради и после се продават парцелите на частници за строеж, с готов извод за ток, вола, газ и комуникации.

154

Анонимен

преди 4 години

Че няма достатъчно детски градини в София - няма, обаче и българинът като купува имот, че не гледа - също е вярно. Не може да очаква, че щом си купи апартамент някъде в нищото, държавата и общината ще се втурнат да ти правят удобен живота. Това го няма никъде по света. В Манастирски ливади и преди нямаше нормални улици, а за площадки, училища, детски ясли и градини да не говорим. Ами тогава къде спахте като се втурнахте да грабите апартаментите на баснословни цени?

153

Избирател

преди 4 години

Обещано, но неизпълнено! Гарантирано от ТЕРБ! Гласувайте пак за учителката по руски и си чакайте детските градини.

152

Изумен

преди 4 години

*** гнусните коментатори... Толкова хейт, чисто по български. Заслужавате си положението, в което сте.

151

@151

преди 4 години

Абсолютно си прав. Всичко живо се бута там точно защото са решили, че е модерно. Ама те тези неща се проучват предварително, а не да се захласнеш, че от балкона гледаш Витоша и айдеее, на дядо му 50-те декара стават на 2-стаен в Манастирски ливади. Утре чакаме протест от жители на "затворените комплекси в полите на Витоша"

150

Коки

преди 4 години

За Дани Фандани 500-1000 лева на месец за частна детска градина не са проблем, сигурно е скътала няколко къси милиона.Разписанието, маршрутите и състава на градския транспорт също не са и проблем от задната седалка на лимузина на НСО.Само лъжи и неизпълнени обещания...