12

Да допълня...

преди 4 години

До David 9 Браво ! Най после един смислен коментар. Иначе мизер..ници бол .

11

Я па ти..

преди 4 години

До Бирено мече 1 Какъв чер..вен флаг на вълнолом , бе ? Това не е плаж. Май те бори чер..ве.на болест.

10

D

преди 4 години

Браво на момчето! Рискува живота си, за да спаси тези деца, които родителите им не са ги научили, колко е опасно това. Моите деца са на 6г и не спирам да им обеснявам за всякакви опасности, които живота ни поднася, за да им се набива в главата.

9

Петров

преди 4 години

Родителите работят за "бизнеса". Това е ней- важно. Децата - както дойде Капитализъм.

8

David

преди 4 години

Как само един похвали младежа дето ги е спасил, а девет плюят. Егати скотовете остават в тая територия, баси падението

7

kirasirrav

преди 4 години

стана ясно че на децата в тези райони изобщо не им пука от флагове, дали са охраняеми някакви части от плажове, съоръжения или просто бреговата ивица, те просто отиват там и си правят каквото си искат; в това време родителите също са някъде си, работят или се занимават с нещо друго...така че инциденти ще има, удавени ще има, и така...

6

Абе

преди 4 години

На другата страна на плажа има цяло рибарско гето от коптори и мизерия.Дали няма да е някъде ото82 там мрежата.

5

Анонимен

преди 4 години

Кой нормален родител ще остави 8-9 годишни деца без надзор?Българинът. И двамата родители трябва да работят в тази държава. Ако си оставиш детето при баба или при дядо ще го направят *** и няма да спрат да говорят как "по нашето време...". Ще му напълнят главата с глупости.

4

опетков

преди 4 години

До Бирено мече Кой нормален родител ще остави 8-9 годишни деца без надзор? Били на работа. "Берат" метали. А това за мрежата си е голям майтап. Мрежи отдавна не се хвърлят така в морето, още повече без надзор и покрай вълнолом. Ако наистина е било мрежа, е било парче от изкарана от морето такава стара мрежа. Цветалинчо и той явно обича да послъгва доста.

3

Waffen SS

преди 4 години

Тези "дечица" не са ли вече за женене.Сигурен съм,почти 99,9% ,че родителите са от цветно-капиновият електорат,любимците на БХК

2

Браво

преди 4 години

Браво на младежа! Човек със сърце. Да е живи и здрав.

1

Ромулец

преди 4 години

А "родителите"няма ли да си понесът наказанието???Или като са от турунджавия електорат на Бойка Ханъма законите не ги ловят?