34

Наблюдател

преди 4 години

Не, че е много важно, но защо тези от БСП не обявят нещо, след като го направят, а винаги бият тъпана преди да са свършили нещо наистина? Може би защото поредният им сигнал до тази и онази институция ще се окаже пореден кьорфишек?

33

postradal pasi

преди 4 години

То не беше крадене на ток, крадене на злато, крадене на българска история, крадене на българската шхопска салата на българско сирене и кашкавал крадене на свиневъдство лани крадене на оцевъдство и козевъдство геноцид на народа български и игонването на елита или интелигенцията навън съсипване на основни български производства и дадени на съседите.....

32

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

Енергетиката е крепост на БКП.От там тече непрекъснато в касите.За нас остават дълговете които трябва да плащаме.Написаното по-горе е жалък пасквил.

31

Ф.С.В.

преди 4 години

Ковачки е бивш ЧЕРВЕН БАРОН който тормози над десетилетие Бургазлии купувайки 2004 Топлофикация бургас И ВЛЕКАЧИ В ПОРТ ФЛОТ! Отвратителен търгаш който отиде и в Сърбия и унищожи няколко завода там -като ги докара до фалит!! Но в БГ Правосъдието е за бедните - ЗА БОГАТИТЕ ПРАВОСЪДИЕ НЯМА!! БАНЕВА КЪДЕ Е ? ПРОСТО ПИТАМ ЕЙ ТАКА ?

30

Анонимен

преди 4 години

защо не кажат, кой направи този самоковски сел.. такъв велик енергетик. Не беше ли от техните редици с прозвището дългия касиер, спря да им плаща и се загрижиха за високите цени, а Драго Лойнев какво направи за Брикел и защо му беше дадена срещу 13000 часа работа и закриване, а не срещу инвестиции. Защо сърбите го изгониха, а тук го търпим?

29

Хахахааааа.

преди 4 години

АБЕ, КИРЕ.... КЪДЕ ГО ВИДЕ ТОЯ ТОК, БЕ. ХАХАХААААА....НА ГРАНИЦАТА ЛИ СИ ГО ЧЕКАЛ ЦЕЛ ДЕН??!!!

28

Анонимен

преди 4 години

Битовия ток, както и парното също са по-скъпи от Германия. Само водата и Интернет са по-евтини. Цената на месото последната година се изравни и вече е висока като в Германия. Хляба тук е по-скъп. Бензина там е малко по-скъп но знаеш за какво плащаш, ако сравниш качеството тук е по-скъп, като дойдат от там тук започват да горят 3-4 отгоре и се чудят какво става. Монопола е ТОТАЛЕН. Докато гербавите се сампзалъгват с къщи, тераси и екскурзии, останалите масово бягат.

27

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен24И на тебе Бойко ти виновен.Викаш при жан Виденов ни бяха еднакви заплатите с гърците, и всичко си беше наред, ама дойде Бойко и развали идилията. промит мозък.

26

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен25Баш другаря кирето няма да направи нашата пазарна икономика по-добра.

25

Анонимен

преди 4 години

Ако не е Ковачки, ще е друг. Спекулата ще съществува. Нашите бизнесмени не са дорасли за пазарна икономика. Трябва да им се раздадат купони за ток и да не могат да препродават ток. При горивата беше същото, преди да се появи Марешки.Трябва ли да чакаме някой Електромареши, който да разбута обора от спекуланти?Пазарната икономика в България показва само своите дефекти, които са описани в учебниците. Имаме една дефектна пазарна икономика.

24

Анонимен

преди 4 години

А заплатите им са в пъти по-големи ! Цените в България са едни от най-високите ,не случайно българи които са близко до границата си пазаруват от Гърция, Турция ,Македония.....И всичко това при многократно по-малки заплати ,но как Бойко да го разбере ,той живее в друг свят ,светът на преялите,презадоволените милионери хранейки се от народната трапеза !

23

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен22Че то така си беше и преди демокрацията.В НРБ режим на тока.В Гърция - барбаяни с български ток.

22

Анонимен

преди 4 години

Така е Гърчолята ще лапат банички и сувлаки и ще играят сиртаки.А *** ще плаща сметката.Ураааааа да живее демокрацията.

21

high voltage

преди 4 години

Трябва да се пусне ток на всички свързани с властта след 44 до 9то коляно. Иначе тая *** никога няма да се оправи.

20

Анонимен

преди 4 години

Тока винаги е бил по скъп за българите и по евтин за чужденците- турция и Гърция. А за сърбите / при Милошевич/ без пари. Това е от АЕЦ Козлодуй. Това е така , който дава материала и в случай е "вечната дружба" той и определя цената.

19

до Пена дуПена

преди 4 години

Иван КРАДЕЦА Костов, него питай.

18

Анонимен

преди 4 години

До Нищо новоИма ВЕЦове и ВЕЦове.токът от ВЕЦа в моя град ( също е и студен резерв ) се изкупуват по 0.20лв/квч.Въпреки, че собственик е не кой да е, а Цветелина.

17

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен: Токът от вецовете на "Кирето Добрев"? А от другите вецове не се ли изкупува на същата цена?А по темата: Дали мощностите са в "почивка" или в "планов ремонт" каква е разликата за бизнеса? Либерализацията не е либерализация, защото е само за вътрешния пазар. Кога най-сетне, Теменужке, бизнеса ще може да си внася ток отвън? Тогава вече Ковачки няма да може да надува цените.

16

Анонимен

преди 4 години

мдаа.Токът от американските централи се изкупува на цена 0.40 лв/квчТокът от ВЕЦовете на Кирето Добрев се изкупува на 1.12 лв/квч.

15

Анонимен

преди 4 години

И Ковачки и Добрев отдавна трябваше да са в затвора.