90

Анонимен

преди 4 години

Целта на руснаците е да унищожат САЩ. Няма да се занимават с такиви дребни проблеми.

89

До 98

преди 4 години

#Има доста по-важни въпроси от този дали са "МЪЖЕ".#И кое е това по-важното, което ви кара вас мъжете да грабите световните богатства и да ги държите само за себе си?! А на жените да подхвърляте трохите като на кoнцлaгeриcти?! Наистина проблема е в женитe, защото са толкова ***, че да раждат убийцитe и наcилницитe ... Окcимopoн

88

АНОНИМЕН

преди 4 години

АУУУ... КАК ВЪВ ВЕЛИКА РУСИЯ БИЯТ ВЕЛИКИТЕ СЛАВЯНКИ, ТЦ ТЦ ТЦ...

87

до 100

преди 4 години

Има доста по-важни въпроси от този дали са "МЪЖЕ". Но на вас този ви е сложен пред лицето и очите, за да не виждате истинската причина и да съдействате несъзнателно за грабежа, подобно на "ромите" и "правата" им.

86

До 99

преди 4 години

Въпросът е МЪЖЕ ли са тези, които грабят? Отговорът е - ДА! Оттам нататък спорът е безсмислен ...

85

до 97

преди 4 години

Ясно ти е какво значи - но не ти изнася. Така спорите жените - в зависимост дали ви изнася или не. А не дали е истина или не,.

84

Гoшу

преди 4 години

До 97Така е, грабят по света и у нас. Примерно моя дядо видял как един американец откраднал на дядото на 95 цяло стадо овце и потурите му, проснати да съхнат на двора :)

83

До 95

преди 4 години

"Яко си объркана - сащ и западът крадат, грабят и избиват от векове по света и у нас."Значи жените от САЩ и Запада крадат, грабят и избиват от векове по света и у нас?! Ужас! Страшни жени са тези западнячки. Много меркантилни били...

82

Гoшу

преди 4 години

Ето другаре, видяхте ли? Православните славяни възприеха колхозническите ценности, за които толкова говори Вожда им ***. Те не са лоши като Западните, а са добри, хубави. Ето, вижте: "Но в Русия, жертвите на домашно насилие не са предпазени от закона. Всъщност там човек, който пребие член на семейството си, но не достатъчно, за да го вкара в болница, ще получи само глоба или арест до две седмици."

81

до до 93

преди 4 години

Яко си объркана - сащ и западът крадат, грабят и избиват от векове по света и у нас. Оттам им е "богатството, изобилието и спокойствието". А, пък дават "права" на жените, по същата причина, по която дават "права" на кучетата, "ромите", мюсюлманите, джендарите, престъпниците... това част от начинът им да държат света в хаос, за да ловят риба в мътна вода.

80

До 93

преди 4 години

Ами то на Запад си е матриархат. Да сте видели там жени прегърбени от работа като робини едвам кретащи?! Само в Русия и България е патриархат и резултатите са налице. Патриархат ама защо тогава бягате към матриархата? Матриархатът е богатство, изобилие и спокойствие, а патриархатът е войни, глад, насилие и смърт.

79

до "до 87"

преди 4 години

В историята можем да намерим много поводи за насъскване, ако ни трябват. Например, времената на матриархата.

78

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 4 години

Ако трябва да съм откровен.заслужил го е.Такива изверги съсипвали два живота не са хора,така ,че това не е убийство на човек

77

До 87

преди 4 години

Нима има нужда от насъскване в цялата човешка история извършихте и продължавате да извършвате колосални престъпления срещу жените: убийства, изнасилвания, педофилия, дискриминация, робство, глад, пpocтитyция иначе казано femicide. На остров Порт Роял сте продавали бeли жeни и нeгpи за роби като сте ги предлагали заедно на показ като стока. Но внезапното от 1516 г. потопява Порт Роял под водата.

76

турист

преди 4 години

Не виждам общо с националност?Такива бащи не бива да се раждат, какво остава да създават деца. Заслужават си:Ха -ножЧа -чукТур -спрейЯн - момче го чака отвъд

75

до 86

преди 4 години

Тези, които насъскват мъжете и жените един срещу друг, отиват в деветия кръг на ада.

74

Анонимен

преди 4 години

Мъж убит от жена отива в Ада. Мъж убил жена/и отива също в Ада. Може да си представите с кои е пълен Ада. Ами с мъже...

73

Саудитски хелзинкски

преди 4 години

комитетВ Саудитска Арабия всичко е мирно и тихо, цАфти и върДжИ, даже на жените им разрешиха да шофират. Е! Засега, с придружител. Но, ако има прелюбодейство, ги пребиват с камъни. Но това е религиозни и етническо своеобразие.

72

толерантен

преди 4 години

Проблемът за насилието в семейството е съществен, но той само се задълбочава от злоупотребата на нпо-рките с него. Последните се опитват да го използват, за да разрушат семействата в християнските държави - понеже има проблеми в семейството, дайте да го унищожим, за да няма проблеми. Понеже има проблеми в отношенията между половете, дайте да оджендарим хората... Пък ние(нпо-рките) ще вземе едни хубави пари, за тая хубава работа.

71

Анонимен

преди 4 години

Ех, много пречи тая Русия на някои, бе!!! Толкова им пречи, щом не могат да осъзнаят, че лицето ХАЧАТУРЯН не е руснак. АРМЕНЕЦ е драги ми, форумни тролчета, а това еквивалентно на евреин. А както всички знаем, работодаделя на всички тролейбусчета е именно от такъв етнос.