30

Анонимен

преди 4 години

Спора не е между Тръмп и дания а между САЩ и дания. САЩ са наш съюзник и ние трябва да ги подкрепим! Вън окупаторите от Гренландия!

29

Анонимен

преди 4 години

До АнонименИменно. Всеки хвали САЩ но никой не иска там. Същото като с Русия. Познавам един който в началото на лятото се пребори за зелена карта, мъчи се няколко години. Сега е в Германия. Имаше си проблеми, трудно се измъкна заради отказа. Не знам какво му е струвало, но се спаси, усети се навреме. Чудя му се защо изобщо му е хрумнало да отиде в САЩ.

28

Анонимен

преди 4 години

До 31При условие, че никой никъде не те чака с погача, и навсякъде се иска по дефолт здраво да бачкаш, да си налягаш парцалите и да не ти знае много балалайката, ти как мислиш?!Скандинавието е по-близо, а и ако говоря единия от езиците, ще ме разберат и в останалите страни...Ако знам някои от скандинавските езици, няма да имам проблеми

27

L.

преди 4 години

Население 56000 души. Сега и ако имаще посолство на САЩ там, че да спретнат една грендландска пролет! Ама няма. То и "пролет" и "Гренландия" в едно изречение не звучи.

26

Анонимен

преди 4 години

Въпросче: Ако знаете и 2та езика, а утре ви предложат, в срок от 5 мин да решите какво искате, безплатна зелена карта автоматично и същата работа в САЩ, или автоматично разрешително за работа в Дания, пак на същата работа, какво ще изберете. + САЩ - Дания?

25

Брада

преди 4 години

Доналд Тръмп е много наясно с дипломацията и точно затова играе така, щото му е пределно ясно, че всички в Европа сте едни пумпали и сте на върха на дулото на САЩ и техните банкери. Сами сте се нагиздили така, затова и ви умножава по нула. Не му дреме за дипломацията ви, неговата е "каубойска" дипломация - има пушка има мангизи, а вие му лижете д-то и нямате собствена политика. Санкциите му спазвате ли? Да. Долара му ползвате ли? Да. Слушкате ли в НАТО? Да. Е, кво искате бе европейски клоуни?

24

ПЕНКО

преди 4 години

ЦЕЛИЯТ СВЯТ ТРЯБВА ДА ОБЕДИНИ УСИЛИЯТА СИ ЗА ЛИКВИДИРАНЕ НА ДОЛАРОВАТА ДИКТАТУРА НА ПИЛИГРИМИТЕ -СЕМИТИ - ЦИОНИСТИ -"БАНКЕРИ" !!!! НАЙ УМИТЕ / НО ***/ -СИ ПРЕДАВАТ КОНТРОЛА НАД ЕКВИВАЛЕНТИТЕ "ПАРИ" ЕДЕН НА ДРУГ /КАТО СЪС СОРОС -ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДАЛАВЕРА -С "ХОДА "НА ВАЛУТИТЕ В ЛОНДОН !!! КРАЙНО НУЖНА Е ДРУГА СВЕТОВНА ПОЛИТИКА ЗА ЕКВИВАЛЕНТИТЕ В ПАРИ - В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ЩЕ СЕ САМОИЗБИЕ ЧОВЕЧЕСТВОТО ОТ СТРАХ И ЛАКОМИЯ !!!!!!!!!!

23

Анонимен

преди 4 години

Чичо Дончо, що се тормозиш с този леден остров, вземи нас.Технически сме ви вече васали, окупирана територия, трябва само юридически да се изпипат нещата.Не станахме 16-та република, но 52-ри щат сме си почти станали.Тогава ще ни върнете парите са осемте еф-ки, че нали ще сме си едно.

22

Анонимен

преди 4 години

От 26 явно историята на нищо не ви научи.България някога беле с Франция Германия и Византия една от суперсилите а сега е нищо.Защи е така ми защото я напъна див национализъм гарниран с тон обиди и регионални воини срещу всичко различно от нея а накрая и отделни части от България взеха да развиват национализъм да се мислят са народи и да се отделят под влияние на същите вресливи нацисти като сега.Резултата беше 5 века робство сега работите за нови пет.

21

Анонимен

преди 4 години

От 25 целия щото като е чужда територия вече и с родините се приключва и с федерирането и със всичко.Ще мине май не толкова много време колкото мисля и любимите ви неофашистки юнаци в стил Орбан и Салвини ще разединят ЕС дотолкова, че няма нищо на наднационално ниво да може да се координира и ЕС ще стане куп колонии на външни сили но с голямо нелепо национално самолувствие.Неолибералите с нелепата си икономическа политика к нацистите с нелепата си вътрешна и външа политика ще са виновни за това.

20

Анонимен

преди 4 години

Ми то и при нас така стана турците искаха да купят България преди векове ние отказахме и те си я взеха сами.Тръмп върши поне едно полезно нещо взе че събуди разединения и вечно заврян в *** вътрешни конфликти ЕС.Докато ЕС се занимава с цепещи се републики крещящи нацистки клоуни и родини, със разни нива на суверенитет и разбира се тон безполезни бюрократи колониалните империи Русия САЩ и Китай се целят вече и в него и се канят да му решат проблема с родините и федерирането като го окупират

19

анонимен

преди 4 години

Ако бе поискал да купи България нямаше да има никакъв проблем. А той се цели в ледовете щото знае, че скоро ще се стопят и ще се открие доста земя и то девствена. Екак щяха да бъдат щастливи нашите управници ако бе купил България. АМА....

18

Ха-ха

преди 4 години

"Л*уд изяжда и 5 зелника,стига да има кой да му ги даде".Ами не ползвайте долари и ще се отървете от американския диктат!Еврото е достатъчно стабилна валута,за да се ползва за всичко.

17

Анонимен

преди 4 години

До западняк европеецЗабравяш че той е приятел и на Путин, за какво подмосковие говорим.На всичките си съюзници им пика в устата, обаче с диктаторите е пръв приятел.САЩ са мерило в нашето съвремие и за съжаление в момента имат супер некадърен президент.Напомня ми на филма Идиокрация, там президента беше бивша порно звезда.

16

Анонимен

преди 4 години

Но той само е поискал в бъдеще да си построи хотел в стил небостъргач щом като показаха вариант на проект в някоя част на острова за което се е надявал да закупи терен за целта на таз цена.

15

западняк европеец

преди 4 години

Няма смисъл да купува Грендалния, да купи Подмосковието, много по-евтино ще му излезе. Ако *** не искат да продават да се нахлуе с армията и да се освободи територията за да може да се започне още догодина със строителството на Тръмп - кулите.

14

бай Тръмпи

преди 4 години

Няма ли някой да каже на този човек че се е самозабравил.Обтегна отношенията си със съюзниците си от ЕС, обаче с ония *** от Северна Корея е пръв приятел.Какво иска да докаже този ***, все още света се чуди.

13

Дедо поп

преди 4 години

Тоя Тампон се взе много насериозно. Има са за Господ. Аре по кротко Путин да не ти дърпа ушите

12

Анонимен

преди 4 години

Защо да е лошо да купи острова. Щом си плаща това е демокрация. У нас едни купиха за 1 $ цели предприятия и никой не ги спря. А човека ще си плати точно.

11

Анонимен

преди 4 години

Дания не беше ли членка на великия ЕС? Къде е този ЕС, за да защити Дания?-----------От какво и как да я защити?Да я защити, че Тръмп си отменил визитата?Да го хванат и да го накарат насила да ги посети?