44

Анонимен

преди 4 години

Много е хубаво в гърцията.И е сигурно.Заповядайте.

43

Аз

преди 4 години

Браво! Да крадеш от ркадците не е грях! Дано да почнат и да ги колят! Как се купува къща в Гърция за милиони?!

42

Анонимен

преди 4 години

Аз пък имам в Miami къща и на Ocean Drive мезонетче за мадамите. Всяка седмица със самолетчето си фъркам за викенда там, ама нещо се уморих, та чета тука глупости на търкалета!

41

Неразбиращ

преди 4 години

До АнонименХодил съм даже много пъти.Не знам за какво се впечатлявате толкова, ако е за островите, окей, ама да ми казваш че е по хубаво....По хубаво от родното няма, това че нямаме усмихнати момичета си е наша родна черта. :)

40

Анонимен

преди 4 години

Ще ги приемем в ЕС, за да могат по-лесно да работят.

39

Анонимен

преди 4 години

До ИстинатаВинаги сме имали повече плажни туристи от Гърция, и винаги ще имаметоя па каскет направо ме разплака от умиление :)))

38

Анонимен

преди 4 години

са млади хора, един от които доста дребен.Вовата??? Брей докъде го докараха с тия санкции бе, тц, тц, тц.

37

Неразбиращ

преди 4 години

Не мога да ги рзбера *** които "уж" почиват в Гърция.То е ясно че правите напук, все пак това е национален манталитет, ама чак такава злоба.По хубаво от нашето черноморие няма да намерите ***, тука ви е вързан пъпа.

36

Анонимен

преди 4 години

ЩО НЕ ПИШЕ ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ? ОТ ЧЕРНОМОРСКИТЕ МУТРИ...

35

Анонимен

преди 4 години

Подобно на къщи за гости в туй селце щом като комари налитали на дълбоко спящи туристи.

34

До Циник

преди 4 години

Не знам за баба ти. Щом казваш, че е отгледала свестни деца и внуци, следва ли да разбирам че си отгледан от нея? А от писането ти лъха такава безсилна злоба, че не знам кой е шизофреник, но ти ми намирисваш на чист социопат! А сЯ търси значението на думата!

33

До Циник

преди 4 години

Не си запознат! Голям данък в Гърция има само когато сградата е на 2 и повече етажа и се води на така наречената първа линия. Назад е символичен. По-малък от тук. А що се отнася да твоето ако било не знам къде си, не е от значение. Ако баба ти беше мъжка аха да и казват дядо!

32

Истината

преди 4 години

Винаги сме имали повече плажни туристи от Гърция, и винаги ще имаме.Макар че Византийците тази година се опитаха ,с платени статии да промиват мозъци .Просто природата няма как да я заменят.България имаме златисти плажове ,на юг комбинирани с гори. Чисто море без опасни медузи и раци с много малка соленост. И не на последно место, имаме по нови и модерни хотели и ресори......Злобарите могат да дават колкото си искат минуси ,но за тяхно съжаление това е истината

31

До 29

преди 4 години

Не знам за руснаците, но доста зулуми се вършат по нашето северно черноморие именно от румънски организирани престъпни групи. А катастрофите които причиняват по пътищата плюс рекета със златни предмети е отделно.

30

Анонимен

преди 4 години

Дядо беле сложил капани против крадци, нали така, да пазят. Една ... ромка влезе, да си бере бате, в един гараж, дръпна една чанта и ... бум, остана без ръка. Те шото били две, другата хокнала и дядо се уплашил, да не каже на полицията, щото наши го знаете, те наще полицай много не разбират ... и викнал линейката, а те па го съдиха на 4 години, ама се размина с условно и даде там някакви пари на гнусната крадла ... трябваше, да я остави о да я зарови после при другите ....то минаха 20 години

29

Анонимен

преди 4 години

Сигурнотова за албанските банди,че крадат в Гърция е вярно. Но ако в Русия или Румъния зопчнат да пускат стаии за гадостите по бг Мутроморие,и за престъпността в БГ кой ще дойде на море у нас? Цяло лято мутрите използват мутрески похвати,за да ловят шарани за бетономорието.Несе правитака,хорота усешат поне повечето и ги отблъсквате. Сега теи бедняци,които привлякохте ще почнат да събират кинти за Гърция другата година.Бъдете сигурни.

28

избирател

преди 4 години

Не съм се хвалиш бе хора!Направих забележка на тия,които са започнали извън темата да се заяждат помежду си....със закачка!!

27

Анонимен

преди 4 години

До избирателБраво. Можете още около 10 дена да се хвалите,и после не ни пука.

26

До 20

преди 4 години

Може, може. Тоя парцалев взе да плюе по хората, които са си купили недвижим имот в Гърция. Взе да пише глупости къде какви къщи имал (на сън). Не че ми пука, но едно е човек да е завистлив, а съвсем друго злобарски завистлив!

25

Loyko

преди 4 години

Същите простотий правят и българите по имотите на чужденците в България,както и по имотите на българите.Дай им на балканците да крадат и да лъжат.Ние не правим изключение....Искаме само ние да крадем,а нас да не ни закачат и наказват.Ееее...не става така.