113

Анонимен

преди 4 години

Тръпела трябва да бъде отбразден от всякъде.

112

ВВП

преди 4 години

Полковник Трампенко, задание изполняйте без подобньiх изявлений!

111

Мечо Пух

преди 4 години

Датската министър=председателка е искала да каже, че не иска да влиза в словесна война с американски *** селянин, бил той и милиардер, бил той и президента на САЩ. Г-н Тръмп, вие не сте САЩ. Ако вие се наакате, не се нааква САЩ. Идете да си пасете кравите на село и не ни занимавайте повече със себе си.

110

Анонимен

преди 4 години

Американския империализъм си показа пак озъбената морда - не искат концесии, за да разработват природните богатства на Гренландия, ами направо да си я купят, както навремето са купили Манхатън срещу сто кила стъклени маниста на стойност 25 долара. Искат да си напазаруват, ако може целия свят и ако може за по шепа жълти центове. И кой ще се съгласи на това, когато има международно признати граници - Китай ли, Русия ли, Дания и Европейския съюз ли, когато това ще взриви стратегическото равновесие?

109

Анонимен

преди 4 години

Тази на снимката премиерката,изглежда като джендъровица!Отврат,такива са повечето датчани!

108

Анонимен

преди 4 години

Скивай са простото жена как ше се укопа и ше изпадне в глуха защита и конфронтация. Ако беше мъж, щеше да е наясно кой кой е в света и щеше да каже "Да, брато, сори! Не използвах най-подходящия израз, нещо не бях на кеф, дай пет!" Но не, сега ще стигнат до военни действия...

107

!

преди 4 години

Тази фръцла естествено че няма да иска да спори с президента на САЩ поради причината че Дания е длъжна да се съобразява със САЩ. Дания е по малка от Манхатан и с население по малко от Лас Вегас, и някаква си датчанка да се прави на велика пред световния хегемон САЩ е меко казано смешна.

106

Анонимен

преди 4 години

Какво къде е неговото уважение?Той с нищо не ги е обидил.

105

Анонимен

преди 4 години

какво? Какво иска? Ега ти,откъде се изкопа този бе? А къде е неговото уважение? Нека да цитирам Ботев от ТОВА ВИ ЧАКА: ( свободна интерпретация): Ти щеше ли да бягаш ако кир Михалаки не беше чорбаджия? Ами, щях да го закарам с остена на тате на реката че да го напоя. И на Тръмп работата същата. Наглостта му няма граници. Не си дава сметка че другите го търпят само защото това се нарича дипломация. А щеше да е добре ако и него някой го подкара с остена. Малко ще му е.

104

90194

преди 4 години

Можем да очаквамея майдан, я някаква пролет в дания. Дедето гби чувснтвото си за хумор, когато му отказват.

103

Бау

преди 4 години

Нагъл дядка с много власт ...

102

Анонимен

преди 4 години

В Гренландия нарушават Жестоко "човешките" права на - Моржовете, Тюлените и Белите Мечки...А, Дания - Жестоко избива /ше Китовете!!!!!!Ввреме е за "Демократизацияция" по краварски модел.ПСПроблема на Гренландия е в нейното географско положение и ноличието на редко-землени минерали....

101

Анонимен

преди 4 години

този тръмпи заслужава изобщо да не му обръщат внимание и никоя държавност по света не е длъжна да търпи надменния му образ,точно като *** от провинцията е

100

Анонимен

преди 4 години

Аз искам да купя перпуциумите на внуците на тръмп да ги ползвам за крем за лице за 100 евро. Опааа забравих, че равина вече ме изпревари и то за без пари ;)))))

99

Помпей ооо!

преди 4 години

Опасявам се, че и на датчаните ще им се наложи, образно казано, да "купят F-16" бартерно срещу Гренландия ;-)Както беше казал един щатски "среден гражданин", някои "предложения" не може да се отказват!

98

Анонимен

преди 4 години

Конфликта вече е очевиден. Дания е окупатор и агресор какво има да се спори тука, след като не става с дипломация иде ред на оръжията но трябва да им се даде урок!

97

Гошо

преди 4 години

Тая мацка що не вземе да го завре оня шут там , откъдето е излязал !!

96

Анонимен

преди 4 години

Само 4 дни, прекарани с българка и американският и съпруг ме карат да мусля, че американците са по-нагли и *** дори от руснаците. Бог да пази Европа!

95

Анонимен

преди 4 години

Лойко що не предложи да купи Хавайте от Тръмп, ще вземем заем като за самолетите?!?

94

Свободен

преди 4 години

Кроманьонци, сбърках какво да направя човешко е...:)