111

Reptile

преди 4 години

Време за изграждане 10 години, които със сигурност ще станат 12-13. Време за експлоатация на блокове 5 и 6 - 15 години... 1+1=2 т. е Белене е проект БЕЗ АЛТЕРНАТИВА!

110

Koly kucia

преди 4 години

Само Русия.Там е истината.Работя с американци и го виждам-напрежение и тормоз,привидна свобода .Искат и си взимат тяхното.Ти си на ръба.друга религия нищо общо с нашата и руската.абсолютни диви капиталисти и евреи.Не си делете окото от Русия.Да живее Русия

109

За 122

преди 4 години

Кога си видял нещо от СССР без пари?!А рассия ни граби както и турчин не го е правилВиж само изедниците от Лукоил

108

Подминаващ

преди 4 години

До Анонимен 125Съгласен съм с тебе.Да покажат с един жест че държат на нас а не както казваш да минат тънко.

107

Анонимен

преди 4 години

Проблемът е че, Сащ искат да сме им съюзници но, не правят за нас това което е нужно! Искат да минават безплатно или като ни продават нещо ни го дават дори по-скъпо. Айде да направят нещо реално за България за да разбере народът че, имаме силен съюзник!Да инвестират, да ни подарят 2 изтребителя например. Русия по-рано а, и сега подари на Сърбия оръжие.

106

Платена статия

преди 4 години

От Росатом. Пределно ясно как е написана.

105

Анонимен

преди 4 години

Пак ли пропаганда?

104

Адам Смит

преди 4 години

"Дава ли Русия шанс за оцеляване на българската икономика?"По-нелепо заглавие едва ли може да се измисли. Българската икономика изобщо не зависи от Русия. Напротив, Русия се натиска да пробутва това-онова на кого ли не.

103

Смехурко

преди 4 години

А бе и без "Белене" и без "Южен поток" заплатите и пенсиите в България са по-високи отколкото в Русия.

102

Българин

преди 4 години

Напред с братска Русия!

101

по-далече от Русия

преди 4 години

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

100

Василев

преди 4 години

Никой не е против атомната енергия и против руснаците, просто цената е високо завишена и корумпирана, някой да си напълни гушката!В момента България разполага с мощности да захрани целия Балкански полуостров, но половината електроцентрали не работят и получават субсидии от държавата, това е другото нещо!!!Ненужно!!!Агент Пърси Финигън!ЦРУ!!!

99

КНЯЗА

преди 4 години

Ако майка Русия ни отърве един ден от цялата сигания и противна евроджендърия както преди ни отърва от гадните противни ислямски монголи - турците ще съм вечно благодарен и признателен! И отново ако стане Царска Русия/Руска Империя трябва да се пресъединим към тях и да не допускаме грешки с нашите ***,лоумни продажби политици! Казах!

98

Василев

преди 4 години

Половината електроцентрали не работят и получават пари за студен резерв!!!И за какво ни е атомна централа за 15 млрд. евра!!!???Агент Клайв Девлин!ЦРУ!!!

97

Ех Американците

преди 4 години

До Ех *** ?: Само Русия и С. Корея плашели с оръжие? Пак копи/пейст. А точно вчера (две седмици след прекратяване на договора за ракетите със среден и малък обсег) САЩ вече направи тест на такава ракета. Те кого плашат? За да я изпитват вчера, са я разработвали поне година преди това. Миролюбци първа степен (по краварски).

96

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен 107: Забравил си да изключиш Caps Lock на клавиатурата си.А по това, което си написал: Русия ли да сравнява с България? Все едно слон да се сравнява с бълха. А че им плащаме - да. Без доставките на газ от Русия не можем. Бойко където и да отиде все за доставяне на газ говори и все големи сппразумения се сключват, а накрая - нищо. Изтървахме питомното (Южен поток) сега ще чакаме газ от Турски поток, от Азербайджан, от Туркестан и т.н.

95

Ех рушняците ?

преди 4 години

Единствено Русия и С.Корея плашат с оръжие, то толкова и си могат. Само не разбирам защо русофилите заминават на запад а не за Русия. Жалка работа.

94

Anonymem

преди 4 години

Руснаците искат да владеят източна Европа като преди,но не са желани никъде.

93

Анонимен

преди 4 години

За да даде шанс,трябва да има Българска икономика а то такава няма!

92

Satira

преди 4 години

За РОСАТОМ