18

Анонимен

преди 4 години

Това е едно от най-ТЪПИТЕ решения

17

Анонимен

преди 4 години

Хаха хора вие сте зле...В днешно време се продават институции и държави под масата за много по-малко пари. А вие обсъждате, че някоя филмова компания искала пари и не уважавала филма и актьора.. Я се осъзнайте, та те само за това работят, за пари, за много пари и винаги са били крайни.

16

Анонимен

преди 4 години

Мисля, че е лесно да се примириш с този неуважителен 20-годишен супергерой и това е заради неразумните неща. Мисля, че е голямо неуважение както към Спайдърмен, така и към актьора му. Ако не искате да го включвате във филмите през годините, защо го пресъздавате? Това е като да се подиграваш както на Спайдърмен, така и на човека, който играе тази роля който го изиграва много успешно и се труди толкова много за тази лоля.

15

Анонимен

преди 4 години

От цялата филмова вселена най - спецелившия филм и герой е Спайдърмен. И ако го изпуснат те ще изгубят повече от актьора Том Холланд.Том Холланд е много добър актьор и през среднашите години го чака много добра кариера, дали ще изиграе лолятя Спайдърмен или не но той ще бъде най - добрия Спайдърмен във всичките филми за Спайдърмен. Тези който не искат него ще съжаляват за това един ден но ще е много късно за това.

14

Анонимен

преди 4 години

Marvel не изритаха spider man Sony го веха марвел и Сони имаха договор за spider man да е в марвел а марвел ще помагат на Сони с филмите но Сони мислят че могат да поемат спидъмен и го взеха защото марвел бяха го продали преди за да не фалират и Сони го купиха и сега го взимат но марвел се пробват да върнат зделката със Сони

13

Анонимен

преди 4 години

До ЕлемагХудожника на Чоко и Боко от Дъга-та изкара доста години в щатите работейки за Cartoon Network (Джони Браво, Лабораторията на Декстър).

12

tc tc tc

преди 4 години

Спокойно, Дисни ще купи студиото на Сони след точно 3 години. Може да започнете да броите. :)

11

JJonahJamieson

преди 4 години

Спайдърмен не му липсва материал за филми, а качествени кино хора, които да се ангажират с режисурата и сценария. Вижте в съседната статия какви хора се занимават с новия Бонд и ги сравнете с Кристофър Нолан и екипа му например. Сони се оляха с последните си филми, но аз предпочитам да останат като алтернатива на Марвел. Да не забравяме, че имат Том Харди като Венъм, Уди Харелсън - Карнидж, Мариса Томей - леля Мей, Майкъл Киитън - Вълчър и Джейк Джиленхол като Мистерио. Всички са на позиция.

10

Victimized

преди 4 години

Сменят заглавието и може би името и пускат филм. Сони могат да правят филми Спайдър Мен колкото си искат, но не могат да ги включат във Вселената на Марвел, а точно тя носи толкова пари поради факта, че филмите са обвързани. Така, че Сони могат да се радват на тези приходи понеже други такива няма да докарат.

9

Анонимен

преди 4 години

След като усилено се заговори за LGBTQA+- спайдърмен това ми се струва като много добра новина. Нещо идеята за спайдърджендър не ми допада.

8

Анонимен

преди 4 години

До 6Преди 2008-а беше вярно.

7

Анонимен

преди 4 години

Ев жалко, мене ме радваха.

6

JJonahJamieson

преди 4 години

Само Сшайдърмен струва повече от целия франчайз на Отмъстителите.

5

Елемаг

преди 4 години

Taка е,като не искат да правите Дарко по комикс от "Дъга" ще се карате!!!И Чоко и Боко пак щяхте да спечелите пари от Блокбъстъра :)

4

Мътилник-изпъченяк

преди 4 години

Най-добре да вземе да изрита от филмовата си вселена всички тия комиксови истории за седемгодишнии инфантилни герои,защото от полиране на мозъци зрителите вече не могат да си връзват и обувките особено в Щатите!

3

Анонимен

преди 4 години

Лично - филмите за Човекопаяка винаги са ми били бозави и скучни. Супермените - също.Виж, с авенджърите имаше малко свежа нотка. Ама пет спайдъра и четири супермена - пъъъъъъълна греда! Не знам даже защо продължават да се карат за тях.

2

Жорко

преди 4 години

ужас... кво ша праи ся спайди? пусти пари...

1

УЖАС

преди 4 години

Пълен потрес, няма да мога да спя от стрес.