64

Иван тодоров

преди 4 години

Доказано е ,че игрите развиват умствената дейност, рефлексите, скоростта за преценка на ситуация и д-р. Трябва да се ограничават ,защото наистина вредят на очите, но не може да се говори ,че игрите са вредни .

63

Анонимен

преди 4 години

На някои в тея коментари им е много тегаво, че хората се забавляват, ама не по техните разбирания и сега, трябва да им кажат, че не са мъже. Живо и здрави! Дано се нервите по често, и да си заминете преди 30така да ударите ;)

62

Анонимен

преди 4 години

Igri the sa polezni

61

Null

преди 4 години

Ако нападнете база на кореици в играта Rust докато при тях е нощ до 10 минути 20 човека ще са влезли да пазят xD

60

ГейМъро

преди 4 години

Как бе, докато се queue-вам аз за ранкед на дотката, влизам у сайто и дърпам един бърз тигел, а понекога и два, че то queue-то много дълго се точи, ама повече от три тигела не мога, че ме болят ръцете после, не мога ги бия тея нубове, па да ме видиш като се пусна на *надвидливото* и вземем лизбоТрейсъро, с едната ръка масажирам третиот крак, дека ме боли, а с другата спамим *требе ми лек*. Ядем докато ***, то това си отнема време. Купам се на през два дана, а га ме избацат из играта, спием. /s

59

Анонимен

преди 4 години

До 58,За Корея не знам, но в Япония проблемът с хикикоморитата си е вече епидемия. Чак дотам дано не стигнем. :)

58

Анонимен

преди 4 години

Редовно ям и спя в Skyrim. Имам си и къща, която обзавеждам....

57

Геймър

преди 4 години

България и гейминг :D та вече и за клиники говорят. В тая страна последния ви проблем са геймърите. Вие трябва да го поощрявате, а не да говорите за проблемите на геймърите. Предпочитам да сме като Кореа, пълни с геймъри и геймърчета вместо неграмотни в парламента и *** по улиците. Тръгнали да ми сравняват Кореа с България....

56

Анонимен

преди 4 години

До NFS, Затова има толкова катастрофи и невинни жертви, защото "разчитате на уменията от игрите".По-добре да не ви се дава книжка, а да си стоите зад компютъра, така няма да сте опасни на пътя !Ужас !!!

55

NFS

преди 4 години

Уменията, придобити чрез компютърни игри, могат да бъдат много полезни понякога. Случвало ми се е да избегна тежка катастрофа при висока скорост на косъм, може би и благодарение на хилядите загубени часове на рейтинг симулатори.

54

Анонимен

преди 4 години

По тази логика трябва да признаят за заболяване и игрането на футбол, баскетбол.

53

Чико

преди 4 години

До 53 - когато ти се спука балона, дето си го надула за себе си, ще паднеш от високо, както обикновено става с хората с големи претенции за себе си :)

52

Аз

преди 4 години

До Анонимен 50Поредното зомби, което определя 4овек без да е запознат с фактите.От 8 години съм в креативната индустрия и то в Лондон, където нещата са доста по-раздвижени все пак. Все пак не съм доволна тъи като не използвам уменията си на художник и илюстратор. Бъди сигурен 4е щом съм си наумила нещо в професионален план зна4и знам как ще се слу4и, знам върху кои таланти да наблегна. Аз съм от хората, които знаят какво им е призванието, а ти можеш да си дъв4еш 4есъна и да хеитиш по форуми

51

Анонимен

преди 4 години

До 48, Играта беше само поводът да се срещнат двамата враждуващи, в бара, примесено и с алкохол го отнесе неутрален човек, който се опита да ги разтърве, но падна и си удари главата, случва се, но телевизиите обвиниха играта за агресията.:)

50

Анонимен

преди 4 години

До 50 - поредното зомби, което си мисли, че като нещо го кефи това автоматично ще му осигури кариера.То по тая логика 99 % от малчуганите дето ги "кефят" игрите ще искат кариера в индустрията.Ами то виртуалната реалност е по-лесна и по-красива от реалността. НО докато си цъкате игрички и сте задобрели, ТО в реалността ще си тъпчете и ще се чудите защо нямате приятелка или заплата да си купите храна (ако изобщо имате време от игри да ядете).

49

Аз

преди 4 години

Преди бях много запалена по игрите сега откровено помързява ме да играя и предпо4итам да гледам как някои друг играе игра която ме кефи (примерно Асасина). Маи при пове4ето хора се е полу4ило така за това игрите се превръщат в произведение на изкуството - пове4е синематици, специални ефекти, и по малко усилия в gameplay-a. Като цяло се кефя на игрите и искам да запо4на кариера в индустрията..

48

Анонимен

преди 4 години

Много несериозно е пристрастяването към игрите.Виждаш съм пиянки, маркизи, комарджииници ... игрите са шега, спрямо тея. Познавам зарибени геймърчета (който са си хетеро, въпреки кмето) - цъкаха по година две, писма и и свга не цъкат.

47

Анонимен

преди 4 години

До 46И какво? Излез навънка и напсувай 100 случайни, гаранция ти давам, че поне 10 ще се питат, да те убият, поне 30, ако си в Хасково.

46

Анонимен

преди 4 години

До 45Ум капнали от работа, нямащи сили за нищо след работата, са основно бачкаторите.

45

Анонимен

преди 4 години

Преди години имаше сбиване, което доведе до неволна смърт от играч на линейдж 2. Човека беше осъден за около 8г, е вече е на свобода, но заради обиди от друг играч по адрес на близките му стана инцидента. :)