17

Анонимен

преди 4 години

Капитализмът е агресивна икономическа система.

16

Анонимен

преди 4 години

Нормално е да се засилва агресията сред младите.То един "живот" е в България.Съкратени процедури,условни присъди,добро поведение-това са българските абсурди,от които се възползват повечето престъпници и продължават да правят престъпления.Примери много!!!

15

доктор ох боли

преди 4 години

агресията може да се лекува по три начина - смъртна присъда, до живот в затвора или трудови лагери.

14

Waffen SS

преди 4 години

Преди години слушах едно интервю с английският инспектор на затворите.Та той каза,че от както е отмененото смъртното наказание имало,/ако не греша/ 15-16 опита за неговото възстановяване.Та сега нищо чудно след Брекзита да го възстановят.Отдавна е доказано,че смъртното наказание намалява тежките престъпления,но трябва да се прилага в подходящи количества.Даже нашата литература е пълна с примери в това отношение,като визирам "Индже",на Йовков,"Чавдар" на Ботев и други автори

13

Анонимен

преди 4 години

До ТръбаИма балкан разлика между възрастните и днешните млади бе *** ....Брато /нали така си говорите сега / днешните млади сте толкова тъ пи и нямате елементарни познания за нищо,защото и орбазованието е на такова ниво днес ,вие нямате елементарлно дом. възпитание нито към възрастните ,нито към учителите ,които са вдигнали ръце от вашата простотия и маймунджалъци ,ние възрастните може да сме били много наивни и научени да се подчиняваме но далеч сме от вашата ограниченост...

12

Анонимен

преди 4 години

До ТръбаЛичи си че си тръба ,празна *** тръпа ,без изход....

11

Анонимен

преди 4 години

Бедността ,сиромашията раждат тази агресия. Такъв е случаят и с този *** който уби детето ,разказът на негов приятел как е расъл в голяма бедност и вечно е бил подиграван отхвърлян от децата от малък трупа злоба и жажда за мъст .....Държавата е длъжник на целият народ за тази бедност години наред .....Когато няма работа ,не са заети маргиналите това правят събират се на групи ,крадат ,безчинстват и друго не знаят какво да правят защото и тяхните родители това са правили и тяхните деца това ще

10

Анонимен

преди 4 години

Политиците в ЕС даже а и идея си нямат какъв вулкан от агресия сред младите ги очаква. Имаме в цяла Европа едно поколение страдащо от недостатъчно задоволени сексуални потребности(на бежанците кой им пуска?), липса на интеграция(целият континент е пълен с мигранти) и от безделничество (вижте младежката безработица в Испания например). Предпоставки за катастрофална агресия.

9

сульо

преди 4 години

*** е този "експерт". ТРябва чичковци - мазни, дебели, плешиви с малки очички и лъщящо теме. Да им се дава да си "поиграят" с младите хора известно време и пуберите ще кротнат и агресията ще им се изпари. Щото чичковците най-обичат да си "играят" с агресивни пубери.

8

вако

преди 4 години

не се чудете политическата ни линия е тъкава

7

Анонимен

преди 4 години

Управляващите ни престъпници водят до това!

6

Анонимен

преди 4 години

С родители алкохолици и чалгари които винят "обществото" защото децата им стават само за престъпници какви да са младите?Прибере се вкъщи от училище ако изобщо ходи до училище и кво да види.Татенцето допива втори литър ракия с кварталните отрепкй а мамата или е по курволак или се е застреляла с половин бутилка алкохол.Пуска телевизора кво да види- мутри и ***.Нещо като вкъщи ама в по-развит вариант.

5

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

НО РОМИТЕ ИЗНАГЛЯЯ ДАМИ И ГОСПОДА

4

От БАН

преди 4 години

Каква агресия, какви млади? Криминалните престъпления в тази държава се вършат предимно от ромове. Кражби, проституция, убийства, изнасилвания... Един етнос с 10% численост, върши 90% от престъпленията. А най- голямото престъпление върши шайката на ***, че ги остава безнаказано да вилнеят, даже ги поощрява.

3

Анонимен

преди 4 години

Родените и израсли след 90-та година не стават за нищо. Това са индивиди без никаква дисциплина морал и възпитание с малки изключения. С какви примери израснаха. Мутри групировки показни убииства кражби и то кражби от известни лица които ги даваха по телевизиите като ни успиваха за светло бъдеще. Какви хора може да излязът израслите в такива времена. Умни възпитани и нормални ли. Резултата го виждате наркомани пияници и убиици. Товали е свободата и демокрацията. Едва ли.

2

Анонимен

преди 4 години

Bulgarski borbi...svetoven nakolen sport...

1

Анонимен

преди 4 години

Edno normalno neshto iz normannite!