11

БХК

преди 4 години

Съд за България на всички инстанции в Хелзинки, Страсбург, Нюрнберг, Женева, Стокхолм и Ню Йорк! Репарации и награди орден Стара Планина трета степен за репресираните граждани, които просто изразявали изконното си право на етническа принадлежност!

10

Сталин

преди 4 години

Разстрелять!!!

9

Искат доживотна ама

преди 4 години

Няма доживотна,Баце не дава! Идват избори кой ще гласува за герп?

8

Ууу

преди 4 години

До 12Как така са виновни родителите я се замисли малко това момиченце можеше да е навън и да си играе и тогава да се случи това нещо дали е отишла до магазина или си играе навън няма никакво значение не родителите са виновни а този психопат според мен нека си влезне в затвора за 30 годинки за да се мъче ко*елето и след като го пуснат на свобода да го убият най-доброто решение за тоя ***

7

SS

преди 4 години

Нека запазим добрия тон и да не даваме определения кой какъв е.За номер 10 се отнася.Мога да ругая доста оригинално и виртуозно защото съм професор по жаргон.

6

SS

преди 4 години

Повечето драскачи тук и клавиатурни бабаити не можете кокошка или *** да заколите.На някой може и да му прилошава при вида на кръв ама пишете без да мислите.На оная с резачката дето иска да разфасова ще кажа че много филми е гледала.МНОГО СТЕ ПРОСТИ ТОВА БУГАРАШИТЕ.

5

антисоросоид

преди 4 години

До 7 АнонименКак да има справедливост след като държавата се ръководи в сянка от сороскитеНПОта ?

4

Анонимен

преди 4 години

Колко такива *** ще излязат на свобода след 30 г и ще дебнат бъдещите ни деца и внуци зад храстите? В тази *** отказвам да имам деца.Който каквото иска да си мисли. Мъчно ми е за детето. Мъчно ми е за журналистката. Убити като животни, а справедлист за тях няма.

3

Слънчарски

преди 4 години

Сложна работа е да си съдия. От морална гледна точка, трябва доживотна присъда, че дори и смъртна. Но от законова страна, след като си е признал и го прекарат по съкратено производсто, не може да му се даде вече повече от 30 години. Въпреки че може и 1 да не оцелее в затвора. Такива като него ги млатят и им порят халката, докато не си прережат вените или се обесят накрая, което май е най-"справеливото" наказание. Но, ако оцелее 30 години в панделата, тежко и горко ни като излезе озверно животно.

2

До 3

преди 4 години

Бабата!!

1

Анонимен

преди 4 години

Аве какъв доживотен бе хора,до стената и куршума....