8

House M.D.

преди 4 години

Калкулаторке, защо не ни уведомявал за всяко заметресение в Япония? Това е най-отявлена дискриминация!Като цяло - какво ни интересува нас, нормалните хора, че някъде си извън Територията имало землетресение?

7

Мустафа Кемал

преди 4 години

Такаа, първо Турция е разделена на провинции, след тях са окръзите, които са еквивалент на общините при нас. Град Мамак всъщност е район на Анкара, известен с военното поделение и военния затвор, в който навремето затваряха комунистите. По-добре да има трусове но със сравнително малък магнитут. Иначе за Истанбул е вярно, че още след катастрофалните земетресения от 1999 година, много чуждестранни учени излязоха с прогнози, че до 30 години ще има нов мощен трус в мегаполиса.

6

Анонимен

преди 4 години

Хубавото на цялата работа е, че сеизмолозите казват, че по този начин се намалява напрежението. По-добре два труса по 3.5, отколкото един силен.

5

Втората легия

преди 4 години

Това вече не е новина а ежедневие, финала ще е сензация.!.

4

Анонимен

преди 4 години

Не ни интересуват турците! Защо постоянно ни ги натрапвате с по няколко статии дневно?!

3

Христо

преди 4 години

Малко им е, скоро ще има възмездие, мъртвите души от балкана ще намерят покой!

2

Анонимен

преди 4 години

Какво ги чака с това сондиране за газ около Кипър не е истина!Като разтресе и ще потъне цяла Турция като Атлантида!Може и вулкан да изригне!

1

Ходжа Мюмюн

преди 4 години

Скоро ще ги тресне нечуван трус.Ще последва цунами.Босфора ще се разтвори.Истамбул ще потъне под вода.Мнооого грехове имаме турците.Всевишният ще накаже нашите братя в Туркия.