39

ТОШО

преди 4 години

Дий воле,рий воле ...вода пий,ако я има-но АКО смрадливо по подметките на всички има !Хигиената на столицата и градския транспорт е поверена за изпълнение от столична община на ромите !!!! Превозвайте си братя и сестри РОМИ кравите,конете безплатно в грАДСКИЯ транспорт-ВИЕ СТЕ НА ДЪРЖАВНА ДОТАЦИЯ и сте ни особено СКЪПИ . Всичко е за ВАШЕ удобство и напълно безплатно

38

ПЕРО

преди 4 години

Вмириса града на ФЕКАЛИИ , ФАНДЪКОВА-смрад не се изтрива,а се измива !

37

селски

преди 4 години

кравите и конете са еволюционно по-напред и нещо по-естествено в сравнение с автомобила.Сега пречат.

36

ПЕРО

преди 4 години

ФАНДЪКОВА,пускай водата на чешмите в градинките на СОФИЯ, та покрай кравите и конете и ние да пием вода ! Вмириса града на *** **** метилява ! БОКО,ти какво ще кажеш...ти свикна ли с "миризмата" ....внуците ти ще поразходиш ли в тази КЛОАКА

35

Н.ВАСИЛЕВА

преди 4 години

*** е визитната картичка на ФАНДЪКОВА, перките по ГРАФА са й автограф.

34

Анонимен

преди 4 години

Както шофьорите ОТГОВАРЯТ за случки на пътя.... = КОГА ФЪНДЪКОВА ЩЕ ОТГОВАРЯ, ЗА ТОВА ЧЕ ДОПУСНА СОФИЯ ДА СЕ НАПЪЛНИ С КАРУЦИ, КРАВИ, КУЧЕТА, КОКОШКИ НА РОМИТЕ, КОИТО ПРЕЧАТ НА ГРАЖДАНИТЕ И ОБЪРКВАТ ДВИЖЕНИЕТО !!!!!! Всички сте пътували - видяли ли сте каруци в Прага, Варшава, Будапеща /бивши соц. столици/ или в Париж, Барцелона, Кьолн ??????..... ФЪНДЪКОВА Е ЗА ЗАТВОРА, ЗА УНИЩОЖЕНИЕ НА СОФИЯ НА ВСИЧКИ НИВА: няма улици, тротоари, паркинги, чистота, изсича здрави 100годишни дървета......!!!!!!

33

Анонимен

преди 4 години

Многократно пращах снимки с каруци на кръстовища между тролеи, мерцедеси и джипове с регистрации, платени данъци, застраховки, гражданска отговорност, шофьорски книжки.... А каруците ги карат пияни неграмотни *** или деца, и не им е мястото в столицата = ОБЩИНАРИТЕ НАЧЕЛО СЪС *** ФЪНДЪКОВА СЕ ПРАВЯТ НА СЛЕПИ И ГЛУХИ !!!!????? ДОКОГА ТАЗИ ПРОСТА ЖЕНА ЩЕ ИНИЩОЖАВА СОФИЯ ???????

32

от Сейшелите

преди 4 години

Добре де, софиянците да не сте настъпани ? Организирайте се и който не спазва правилата - аут към германия да *** камъни. Явно нямате закони и кой да ги прилага.

31

Анонимен

преди 4 години

Най-смешното е че масиво големите фирми за да пестят от наем правят офиси на края на града край гетата...често няма къде да ядеш и да вървиш защото няма тротоари.

30

Анонимен

преди 4 години

Това като градското дете, дето за първи път видяло крава и питало Мамо, какъв вид е тоя динозавър?

29

Анонимен

преди 4 години

Ем децата не са виждали ,а така ромейте ги образоват.

28

БПФ

преди 4 години

Никакъв шанс тоя и много други проблеми да се решат, докато кpaставата сeлянка фъндъкова е кмет !!! За паланката от която тя е изпълзяла това може да е нормално, но това е СТОЛИЦА !!! Под управлениетои на тая ***, незаконните хъхpeшки гета набъбнаха като гъби - смpaдливите талиги плъпнаха навсякъде !!! Лесно може да вземат адекватни мерки, но пaчaврата никога няма да тръгне срещи миpизливия си хелекторат. Въпросът е защо има толкова много български глyпаци, които още гласуват за тая.

27

Анонимен

преди 4 години

В покрайнините на София си се разхождат спокойно. На кой му пречат да си оди на село.

26

Анонимен

преди 4 години

Сичко да се бута там в София, за някоѝ лев. Не сте добре хора!

25

Анонимен

преди 4 години

До 19Това че ти и тия от махалата ти сте такива, не значи, че всички останали сме. Айде да си мериш приказките преди да правиш *** и расистки генерализации, *** просто.

24

Анонимен

преди 4 години

София се напълни с ***!

23

Гост

преди 4 години

Вчера в 17.00 ч. кравите лежаха пред бизнес сграда на кръстовището на бул."Христофор Колумб" и ул."Продан Таракчиев", на мястото имаше и полиция. Днес на тротоара където лежаха кравите е осеяно с техни ***.

22

Боковист

преди 4 години

Споко, догодина ще изчезнат! Ама всичките, навсякъде по Територията. Луда крава, това-онова..., знаете че работим здраво

21

Правило наЕлекторатО

преди 4 години

Имаш крава - пиеш млЕко.Но защо не ги заселят по селата, там да отглеждат *** колкото искат, включително и за продажба на мляко и месо.

20

Лесно и ефикасно

преди 4 години

Проблемът трябва да се решава на момента:1. Издирват се собствениците на тези животни.2. Още на следващия ден цялото семейство на тези собственици заминава с еднопосочен билет за Дуисбург, там умеят да ги интегрират. Струва си да им платим билетите.