8

Искам старите билети

преди 4 години

А колко по хубава беше старата билетоиздаваща система. На нея се принтираха прекрасни и хубави сини билети. Тази новата им система на БДЖ за нищо не става и не струва, а новите билети приличат на касови бележки от някой магазин за хранителни стоки. Вместо билет, пътник получава касов бон. Съсипаха не само БДЖ но и цяла България.

7

Анонимен

преди 4 години

Ограбиха и съсипаха БДЖ и продължават да го правят.

6

До номер 1

преди 4 години

Преди години наистина го имаше-показват ти една тетрадка и ти си избираш кои места да ти зачертаят. С напредването на технологиите и "развитието" на БДЖ обаче се оказа че това вече не може да се прави, защото им вкараха нова електронна система. Изпадал съм в абсурдната ситуация да запазя 4 места 2 от които се оказаха в друг вагон,което на касата не ми се каза.Друг е въпроса че вкарат ли нещо ново в системата им следват постоянни циклежи,касиерки гледащи като паднали от Марс и километрични опашки

5

Цеко БеДеЖето

преди 4 години

Азе сакам най-отпред до машиниста.

4

Момо

преди 4 години

Ще може ли да се избира място по посоката на движение на влака или много се размечтах?

3

БДЖ

преди 4 години

Пътувайте само със самолет, с еднопосочен билет и колкото се може по-далеч от бг.

2

Бобчо

преди 4 години

На гишето: влака има три вагона. Първия се е палил два-три пъти, на втория му тече тавана, третия може да дерайлира всеки момент. Къде желаете да ви запазя място?

1

Анонимен

преди 4 години

Това досега нямаше ли го?Не съм пътувал с влак от 1992 година, но БДЖ толкова ли изостанаха след 1989 година? Преди 1989 година бяха на високо ниво.