12

Анонимен

преди 4 години

Интересно с какво са се препитавали тия и от къде пари за имения и ЛСД! В същност на запад всичко е възможно (в случая на изток).ЛГБТ-толерастки-джендъро-вегански истории.Колкото до автора, да вземе да си прегледа правописа и стила, че си е мамата евало в статията!

11

Анонимен

преди 4 години

Гошу, ти в ко вярваш ве ?

10

Гoшу

преди 4 години

До TigerМного мило, че Джисъз щял да идва да ни съди. Изключително благ и добър човек ще да е :))) Да съдиш някой, че не вярваш в него е признак на интелигентност и великодушие.

9

Tiger

преди 4 години

Ани трябва да се изгори на кладата.Светът няма нужда от болни мозъци.Христос ще дойде втори път на земята, но за да съди света.И няма да дойде в образ на жена и няма да се занимава с йога и медитация - с това се занимават окултистите ( децата на дявола ).

8

Анонимен

преди 4 години

Това го има и у нас, малар не в условията на секта. Отнемането на деца поради дефицити на родителите е огромен шок за децата, дори в среда на скандали и пияници това е тяхното семейство и извеждането от там е кататония. В Австралия поне са имали шанс да работят с психолози сигурнл, а тук всичко е на парче

7

АФстралия

преди 4 години

Те там само сектанти имигранти ходят! там до Операта!

6

Анонимен

преди 4 години

Има семейства които живеят по такъв начин все едно сега сме 1900 например а не 2019 година. Това не е нещо нечувано, но мисля, че децата трябва да имат право да избират съвременния живот.

5

Анонимен

преди 4 години

За секта ли иде реч?

4

Истината

преди 4 години

Големи сектанти, тва само в щатите може да го има.... въобщеееее. ... не ми ги хвалете Дормон сикиш бубу

3

Анонимен

преди 4 години

От един час гледам рекордите на Юсейн Болт на олимпиади и световни първенства в тубата и реших случайно да видя на колко години е защото заяви миналата година че се отказва от атлетиката, а той днес имал рожден ден- става на 33.Къде ви е рубриката "звезден рожденик" , бе?Ето това е звезда...и не само звезда, а най-великият атлет раждал се някога.Неговите рекорди на 100 и 200 метра няма да доживеем да видим някой да ги подобри.Къде ви е статията, палячовци?

2

Извратена работа

преди 4 години

Тези "майки" да не са били ЛГБТ?

1

Анонимен

преди 4 години

Никаква религия - Бетовен