25

Анонимен

преди 4 години

Изтрябвало й на Русия да се съобразява с джендърски решения от Брюксел!

24

Симеонов

преди 4 години

Как ще се европеизира русия бе Макрончо?Та нали при една свободна политическа среда, при едно нормално правораздаване нагушените кагебе олигарси моментално губят властта и отиват в лагерите в Сибир.А окрадените от мизерстващия руски народ хиляди милиарди не рубли, а долари се конфискуват.

23

Жоро

преди 4 години

До БАБАЯГА 26 Макрон е пълен ***-срам за държава като Франция.По пролича на български депутат от Нарсдното Събрание-или член на БКП.

22

БАБАЯГА

преди 4 години

Бъдещето на Франция, обче НЕ Е!

21

Анонимен

преди 4 години

русия изобщо няма каквото и да е бъдеще никъде

20

2REG

преди 4 години

Ха ха ха! Макрон добре ме развесели от сутринта! Абе, кой им пържи мозъците на тия марионетки от запад? Туй момче добре ли е с главата? Дай го малко по-скромно омйто момче, малко по-скромно. Може да си си помислил, че си пръцнал ама си оцапал гащите

19

Путю пикае кръв

преди 4 години

след като нахлу в Украинска територия и заграби Крим въпреки подписаните договори след разпада на СССР. *** върна населението в окупираните от Русия територии във времето на болшевишките извращения, само че от КГБ-ейски антихрист днес се обяви за вопиющ христиенин и от презрен пролетарий стана олигарх с милиарди скътани пари в западни банки от грабежите на печалбите от продажба на суроеини.Крим е началото на края на Руската империя, както алчността на комунистите положи краха на дзверот СССР.

18

ognyanz

преди 4 години

"за влизането в сила на закон за специалния статут на Донбас и раздалечаването на войските и техниката, струпани на разграничителната линия между силите на Киев и на сепаратистите". Дано, ще бъде стъпка в правилна посока. Време е ЕС да поиска действия от Украйна, а не само от Русия.

17

Анонимен

преди 4 години

Макрон държи да информира този уикенд колегите си за становището на Русия по основните въпроси от международния дневен ред. Защото без Путин, Г-7 е куцо и кьораво и не може да вземе пълноценни решения. Государят вече няколко пъти показа ясно, че няма намерение да се съобразява с неизгодни за Русия решения на Г-7. Така решенията и лидерите на Г-7 олекват и целият свят вижда чия дума тежи. Истинска тежест имат думите и действията на В.В. Путин.

16

Анонимен

преди 4 години

Диалогът между Москва и Париж днес е особено важен и необходим, но недодялани и груби изказвания от типа на "вярвам в Европа, простираща се "от Лисабон до Владивосток"", само пречат за постигането на консенсус и конструктивизъм. Макроне, вярвай в каквито си искаш химери, но не ги произнасяй на глас, че ставаш много по-смешен от комика Зе.

15

Анонимен

преди 4 години

Нека да върне крим на украинците тогава да се появи за сътрудничество със европа.Макрон е бокл..

14

Анонимен

преди 4 години

До13. Не е така не си го разбрал.Русия трябва да се свърже с ЕС. За да оцелее макар и частично. Не ЕС с Русия, това е невъзможно.

13

дедо Ташунко

преди 4 години

Не съм нито фил, нито фоб на никоя държава, но Макарончо може ли да се замисли, с коя европейско -азиатска държава е свързано бъдещето на Европа? Въпросът е с понижена трудност.

12

Поп Грую

преди 4 години

Макрон може да влезе в историята. Като нападне Русия. Е, за Макрон ще е посмъртно това влизане, ама нейсе...

11

Анонимен

преди 4 години

Един френски пи дал какво може да измисли, освен да се навежда и да се моли...

10

Анонимен

преди 4 години

Специален статут на Донбас след пълно разоръжаване на руските терористи и украински войски да контролират руската граница.

9

Анонимен

преди 4 години

Баноебец представлява Европа!

8

Зозо

преди 4 години

Жан Виденов - "Европа от Ванкувър до Владивосток" и го видяхме кво стана :)))))))))))))

7

Начо

преди 4 години

Пинокио много се е спаружил

6

Калеко Алеко

преди 4 години

Европейското бъдеще на раССия и путинизацията са несъвместими понятия ... !!!