104

Анонимен

преди 4 години

Тази статия е поръчана с цел обработка на общественото мнение относно възобновяване на проекта Белене. Костов никога не спи!

103

Лично Шундин

преди 4 години

Се включи в лъжитеКоето ще рече че мазалото е голямоКупувайте йод!Тез *** ще лъжат до последно както им е обичай

102

Стрезов

преди 4 години

Станциите работят на пълна мощност, но полезния за Русия и особено за руснаците ядрен взрив е предизвикал йонизация на въздуха той е станал проводик на електричество и съответно е загубена радиовръзката с тези станции. По време на бомбандировката на Хирошима над Тихия океан радиопредаванията са замлъкнали за няколко часа поради същата причина.

101

безопасно било

преди 4 години

Това е все едно някой в съседния апартамент да майстори бомби и през ден да гърми на балкона , без да му идва наум ,че блока може да се събори.

100

Анонимен

преди 4 години

И на малките деца им е ясно, че руснаците са спрели станциите, за да не се вижда, че радиацията е над нормите.Хубавото в случая е, че засега радиоактивния облак е само над Русия!

99

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАма не се оплакваш че имаш ток от Козлодуй...тока на АЕЦ Козлодуй го изкупува фирмата на другарката Кадиева и го продава извън България.

98

Анонимен

преди 4 години

Пожара в сибир още гори

97

Гаватит Масква

преди 4 години

Русская радиация - самая здравасловная радиация в мире!

96

Анонимен

преди 4 години

Руската радиация - най-безвредната радиация

95

Да допълня...

преди 4 години

До фоборус 99 И не само това. САЩ дори им помогнаха да се съвземат след ВСВ. За благодарност Путин прави бомби да ги унищожава.

94

Анонимен

преди 4 години

Най добре е никакво работа с Русия. Лъжат та се късат.Белене без Русия.

93

Анонимен

преди 4 години

Гарги, не плашете хората. В Швеция и Финландия няма регистрирана повишена радиация, следователно инцидентът не е международен , а локален. Плюс това в случая нямаме взрив от неуправляема ядрена реакция, а взривяване на течно гориво и изхвърляне в атмосферата на радиоактивен материал от изотопен източник на енергия, който бързо се е разсеял. Търсете мнението на компетентни експерти и не произвеждайте безпочвени слухове

92

Анонимен

преди 4 години

Eдно време първият демократ в СССР си замълча...Сега поредният демократичен президент в Русия - пак си мълчи...

91

Анонимен

преди 4 години

ШОК! УЖАС! РАДИАЦИЯ! слагайте белите чаршафи!

90

usa

преди 4 години

нормално, по стара комунистическа традиция-справка Чернобил!

89

Анонимен

преди 4 години

Борисов е старомоден политик,трябва ни нов- демократ,образован и човек с визия,който да не гледа все към Москва.Русия носи бедност и смърт.

88

Ето защо рассия

преди 4 години

Трябва да бъде окупирана под Егидата на ООН. Тез диваци могат с некадърността си да затрият Земята!

87

Българин!

преди 4 години

Ей, тия руснаци НЕ СЕ НАУЧИХА, ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА СИ ИГРАЯТ С ЯДРЕНАТА ЕНЕРГИЯ - първо Кищимската авария, после Чернобилската, сега и "Буревестник! Като е тръгнало рано или късно ЩЕ СИ ВЗРИВЯТ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА! Най-лошото е, че вероятно Европа (особено пък източна) СЪЩО ЩЕ ГО ОТНЕСЕ, ЗАРАДИ ТЯХНАТА ГЛУПОСТ И НЕКАДЪРНОСТ!

86

Red Plague Survivor

преди 4 години

Въпреки успешните опити през 50-те и 60-те години на миналия век и двете свръхсили тогава,СССР и САЩ, се отказват от тази технология. Дори и на *** от Политбюро им е било ясно, че предимствата в пъти надвишават рисковете свързани със производството, тестването и разгръщането на тези оръжия. Но явно днешния обитател на Кремъл, психопатаПутин, иска да завлече цялото човечество във бездната заедно със себе си.

85

Анонимен

преди 4 години

От руския Гулаг само Зло !