11

Ангел

преди 4 години

Малееее, каква измислена статия !!! Кърджали ако остане без вода това значи ,че другите области да са се превърнали в пустини 100 години преди това !

10

Анонимен

преди 4 години

Noviat kmet ste sabaria visokia duvar i vodnata elektrocentrala i ste sadi shafran na miastoto na suhia iasovir...idealna pochva za visoki dobivi na shafran...v bruksel mnogo go iadat brukselcite...i v viena mnogo go iadat bulgarskia shaffan...

9

Анонимен

преди 4 години

Че кой пие вода бе братко,аз пия само бира пия алкохол,и др. Радева ми е забранила да пия вода

8

Анонимен

преди 4 години

глупости , на 200 - 300 метра от блоковете на най големия квартал на града се извисява една много висока язовирна стена .водният обем е над 550 млн.кубика . а нулата на яз.Студен Кладенец е залепена на Ардинския мост на бул.Беломорски . капацитетът на долния яз. е близо 400 млн.кубика .питейната вода на града идва от друг - яз.Боровица.има вода за поне 1000 години :)

7

боли ме швепса

преди 4 години

Е,нали дадоха десетки милиони за Водното огледало на Доган.Най -знатния хидроинжинер в България все ще измисли нещо.Все пак са в планина,а не в пустиня.А иначе ми дреме на дядовеца за Кърджали.Докато изпият язовирите около града ще минат бая години.

6

Анонимен

преди 4 години

Боко иска да направи пустиня тука, че да може камиларите да се чувстват, като у дома си. Иначе е дискриминация

5

Анонимен

преди 4 години

дпс изсече горите после - няма вода...

4

роб на влаЗта

преди 4 години

Е как ....Ще преработваме вода срещу пари докато чиста вода от реките се влива в езерата които не се използват и изтича към Турция и Гърция

3

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

предстои еко криза.

2

Гост

преди 4 години

Системи с големи загуби не са за подценяване. Тоя маниер, че за всичко управниците са виновни е една от причините за някои от проблемите. Все някои трябва да е виновен за нещо. Иначе някой да се хване и да направи нещо не... То оня е виновен, аз за какво да се занимавам.

1

Анонимен

преди 4 години

Като изсякохте дърветата, много ясно че няма да има вода....Смотани управници.