8

House M.D.

преди 4 години

"...Те обаче не са окончателни, заради срокът на обжалването."Език мой - враг мой!

7

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 4Проблемът изобщо не е наличието на парно, а монополните цени, не арогантността на чиновниците в Топлофикация... Аз също съм софиянец и ме е гнус от отвратителни хора като теб, които считат, че щом майка им ги е изцвъкала в София имат някакви безкрайни привилегии.

6

До 6

преди 4 години

Казваш, че най-сигурният начин да не те мамят, когато купуваш нещо, а просто да не купуваш нищо. Дерзай!

5

Анонимен

преди 4 години

Най сигурния начин да не ви *** топлофикация , е неплащането и неизползване на услугата и. След петата година ще ви даде под съд и след още пет сте победител.

4

Анонимен

преди 4 години

Навсякъде в ЕС има много доставчици на топлинна енергия. Тука само един и то на Централно отопление. Това право му го осигурява закона. Зада може само той да сключва колективен договор и никойда не го контролира.

3

Анонимен

преди 4 години

какво ще обжалвате бе столичани в повече? На който не му оттърва да си ходи там, откъдето е дошъл - т.е. на село. Там няма парно ,ще си се топлите с дърва и въглища и ще бъдете доволни и щастливи.

2

ikar

преди 4 години

Ние още не сме получили сметките, а срока за обжалването им вече тече!

1

Анонимен

преди 4 години

Омбудсман М. Манолова. Така ни защити да не плащаме сградна инсталация / такава инсталация от Целия ЕС само при нас се плаща отделно/ . Та никой не разбра какво стана.