60

Един

преди 4 години

То е очевидно, че е самоубийство! Няма виновни! Викнете Хорейшио. Той ще ви обясни!

59

Анонимен

преди 4 години

А, дали не са ползвани за донори на органи?

58

Анонимен

преди 4 години

Без прецедент ли? Не думай!До 1947 г. изчезнаха най-малко 30 хил. души - и все безпрецедентно!Комуноидните цър..ли ги обявиха за криминално проявени, но това бяха интелигенцията и финансово-индустриалният елит на страната, които трябваше да бъдат унищожени, собствеността им - усвоена от цър...ите, а влиянието им - елиминирано.Комуноидното ДС знае много повече за масовите убийства, но или измря в охолство, или нагнезди 4-то поколение в "горката безпарично" -олигархична БКП.

57

Анонимен

преди 4 години

Сериазни мотиви! След паспорта на колите, Ако вкарате и паспорт на апартамента ше има доста сериозни мотиви да разглеждате!

56

8791

преди 4 години

До Свръх-интелигентенБраво, ***, ненапразно си изгледал толкова серии на "От местопрестъплението"...Пък за заплатата...ще почакаш

55

Гост

преди 4 години

Да не изкарат и версията за убийство и последвало самоубийство. Няма да се изненадам.

54

На Цецо Асансьора

преди 4 години

Аз от пътуващите до терасата чух, че Костов и Сорос са виновни...

53

Анонимен

преди 4 години

След 10 години герб се превърнахме в скотове.Не сме живели по-зле и през тъмните години на прехода.

52

mk

преди 4 години

Някой е гледал Dexter и се е вживял в главната роля.

51

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 56Бежанци на 50 и 70 години няма. Всички са млади.

50

Анонимен

преди 4 години

Изобщк разбраха ли кои са тези хора?

49

Анонимен

преди 4 години

ако са бежанци,без документи,ще ги хванат на куково лято

48

Анонимен

преди 4 години

Може досега да не сте имали такъв случай, но вече ще имате. Нормалните хора намаляват, а психопатите, примитивите, аутсайдерите се множат и безчинстват. И ако ги хванете, ние после ги храним.

47

Ботю по прякорTъпото

преди 4 години

Нямало аналог .България е залята от престъпност набеден криминалисте Смачкан и изплют на бунището на историята като неразкрил нито едно от убийствата на прехода.Такива *** .ри като Ботю Ботев трябва да ги викат само на пенсионерски вечеринки и попрелки къде да лъже женорята бабички за своите успехи.

46

Пенсионер

преди 4 години

Помийната шайка на Герберугите заля страната с убийства ,разстрели на бизнесмени посред бял ден , изнасилвания и престъпления от омраза .Такава омраза и животинска оскотялост каквато създадоха шайката на Герберугите такова престъпно бездействие и безчинство на всички органи на реда в дъуржавата аз не помня от 70г.

45

Анонимен

преди 4 години

ами ,ако са емигранти?

44

Анонимен

преди 4 години

Евро-атлантическите ценности дойдоха и продължават да идват в България и вече имаме видими резултати.

43

Мамо, тече ми носът

преди 4 години

Представяте ли си, тази снимка на статията, ако беше направена по време на извършването на престъплението, сега нямаше да се налага да разследваме, а само щяхме да го посочим - ТОЙ Е

42

12

преди 4 години

Тук всичко се забравя бързо, но някои помним че в края на миналата година гербери и патриотаджии приеха закон за тайни арести за 72 часа даже и за деца. А от тайните арести до безследните изчезвания пътя е кратък.

41

Разумен

преди 4 години

Или е ТУРЧАК или МАНГОДЖЕРИ, или нарко-бандите са направили внос на наемни убийци от Мексико. Мъж. От района. Разпитайте също и НОВИТЕ НАРКО-БАНДИ от 20-24 годишни дилъри от кварталите Люлин и Надежда. Възможно е да са вдъхновени от филмите за наркоси и мексикански картели.ЗАПОДОЗРЕНИ:- Ревнив мъж със завиден достъп до селскостопанска техника- Нова Нарко-банда от Люлин или Надежда, която опитва нови методи- Стара Нарко-банда, която се опитва да установи контрол на нарко-пазара