12

Ивелин

преди 4 години

Да се съберем 13 мераклии и да го купим!Има ли желаещи?

11

оьа

преди 4 години

Естествено, теренът е замислен за поредния огромен комплекс с хотели.

10

аз

преди 4 години

Кой е този ***,който ще вземе да прави бизнес на това мръсно море,при тия съседи,при чиновниците в държавата и общината,при тия мизерни доходи.Тая цена е за друга държава,у нас най-много 100 000лв.

9

Анонимен

преди 4 години

а от НОИ пробвали ли са го да го дадат под наем за сезон? да видят какво могат да му вземат? как е интереса? или си мислят цените ей така и докато стигне сумата която купувач Х си е намислил до тогава ще го бавят?просто ми е любопитно как се сформира цената, 400/800 хиляди не е малка разликата. Вярно ще е търг, но защо са решили че предишната оферта е подходяща?

8

Дъмпинг-къмпинг

преди 4 години

70лв./кв.м. за ограден имот в регулация близо до морето си е доста добра оферта.

7

Анонимен

преди 4 години

Морето е толкова замърсено,толкова замърсено! Толкова държави си изливат мърсотиите а и вече отдавна толкова чужди военни кораби и подводници също го замърсяват,да не говориме че е и пренаселено и презастроено.Нямам никакъв интерес!

6

Анонимен

преди 4 години

В описанието са забравили да пишат ,че се намират до два големи хотела с големи табели на фасадата "Апартаменти за продажба"Който го вземе ще е с цел строеж който никога няма да си върне парите.

5

Анонимен

преди 4 години

И тия почнаха с бизнес да се занимават. Без ясни правила в държавата между НАП и Местната власт. Така ще се прости с парите си и следващия купувач

4

Анонимен

преди 4 години

Поземлен имот има, но перспектива няма. Така, че наистина цената е висока. Няма да има кандидати.

3

Дърта ЧанДа

преди 4 години

тез на снимката първите в списъка ли са с 81 бондака капаро?

2

До бай Евстати

преди 4 години

Ами поземления имот ???

1

Бай Евстати

преди 4 години

Я да сметнем405 000 бв / 13 = 31 153 бв на бунгалоимате макс 80 дена заети на сезон10 сезона 800 дена31 153 / 800 = 39 лв на вечер трябва да е цената че това нещо да се избиеайде сложете и подръжката и всичките други неща и ко ставареално ако някой го купи трябва да ги дава за по 100 лв на вечер че да има смисълреалната цена на тези 13 бунгала който явно са и стари трябва да е не повече от 10 000 на бунгалоили общо макс 130 000 лв