51

Анонимен

преди 4 години

И каква е целта на тази статия? Да ни накарате да се почувстваме виновни като общество, че не сме разбрали страданията на този млад човек с такава нежна и ранима душа? Какъв художник, какъв артист, а ние така да не оценяваме таланта му и да сме тъй безчувствени към страданието му...Разбирате ли, той не е лош, просто бил толкова раним и изстрадал, че нападнал детето като вик за помощ, в пълното си отчаяние от сблъсъка с грубата действителност.Я стига глупости!!!

50

Смърт

преди 4 години

бавна и мъчителна! Да го пуснат в клетка с изгладнели чумави плъхове. Къс по къс да ръфат от месата му, очите му да изпият, жив да го одерат, търбухът да му разпорят, червата му да висят... да гние в полуда...МАЛКО ще му е на тоя изверг. П.П. Някога като деца играехме лятно време до късно пред блоковете и не бяхме чули за педофили. Майките ни работеха на смяни, от първи клас с ключ на вратовете сами се гледахме. Имаше спокойствие.

49

Анонимен

преди 4 години

Сред 10 години ще излезе може би,но халката ще му е разпорена,психиката довършена определено в затвора ще му видят сметката или няма да издържи и ще се самоубие.

48

Анонимен

преди 4 години

Със законите на тиквата след 10 години макс ще е на свобода за дорбо поведение, а днес едни по радиото размишляваха дали е хуманно кастрираенто. Хуманно е този да го направят на кайма и да го дадат на песовете, но преди това да го нахранят със супа от топките му...

47

ххх

преди 4 години

*** психолога.Хиляда пъти казаха,че *** е неграмотен,а тоя вика,че е чел литература

46

Иронично ,но истина

преди 4 години

Ами че в Нидерландия която е чле/нка на европейският съюз има предофилска партия .... вие какво против , европейският съюз ли сте ? Или към *** /до- филията и това сексуално малцинство?Бързо пускайте момчето , ей! Той има права да бъде какъвто е . ______________________________________________________________Нали искахте ЕС ето ви !Всеки има "права" ,всеки има право да налага орентацията си,религията си ,ПОЛА С .Ако сте против,ВИЕ СТЕ РАСИСТ ,ШОВИНИСТ ,ХО/ .МО .ФОБ . ЕС не е за вас!

45

Анонимен

преди 4 години

Карбовски каза, че Сорос го е отгледал тоя.

44

Ф.С.В.

преди 4 години

Ясно е без психолог да ни обяснява-Че този индивид е с сексулно садистични извратени наклонности и желание за убийство на слаби безпомощни същества- ВЪПРОСЪТ Е КОЙ Е ВИНОВЕН? БАБАТА ЛИ? МАЙКАТА ЛИ? ОБЩЕСТВОТО ЛИ? ИЛИ ДЪРЖАВАТА И ПОЛИЦИЯТА И СЪДЪТ? ЗАЩО СЛЕД КАТО ВЕЧЕ Е РЕГИСТРИРАН КАТО ИЗНАСИЛВАЧ И БЛУДСТВА С ДЕЦА- ЗАЩО ПОЛИЦЕЙСКАТА СИСТЕМА НЕ ГО Е НАВЕСТЯВАЛА ПЕРИОДИЧНО ВСЯКА СЕДМИЦА? ЗАЩО ДЪРЖАВАТА ДОПУСКА ТОВА? КОЙ Е ВИНОВЕН? ВИНОВНИ СМЕ ВСИЧКИ ЧЕ ДЪРЖАВАТА НЕ СПАЗВА ЗАКОНИТЕ И НЕ Е ДЪРЖАВА!

43

Тито

преди 4 години

Сакън...да не сте посмели да осъдите младия талант. Хора,спрете да търсите под вола теле и назовавайте нещата с истинските им имена, а те са -педофил,детеубиец.

42

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

НЕЕ ХУДОЖНИК ТОВА СА РИСУНКИ НА НАЧАЛЕН СЕРИЕН УБИЕЦ А МОЖЕ БИ И ИЗНАСИЛВАЧ НО ТОЙ НЯМАЛ ЕРЕКСИЯ И УМЬРТВЯВА С ПРЕДМЕТ ТИПИЧЕН ПЕДОФИЛ СЕРИЕН ИЗНАСИЛВАЧ ПСИХОПАТ

41

Баи Кои

преди 4 години

Запалете го на мегдана на селото и сгига сте го дрънкали тоя грозен ***.

40

художник?

преди 4 години

Защо го наричате "художник", драги журналисти и подобни??? Рисунките му съответстват на 2-3 годишно нормално развиващо се дете. Психолозите не забелязахаа ли това?!

39

Анонимен

преди 4 години

До точно така! "Ми той и Хитлер е бил ходожник .."И Сталин е учил за свещеник,ама...

38

Анонимен

преди 4 години

Завършил е 11 клас.Не е неграмотен.

37

Анонимен

преди 4 години

Може да е убиец и изверг, но нивото му на интелигентност е доста над средното за неговото поколение. 90 % хората до 30 г /най-вече българи/, не могат да пишат и четат, за чертежи и дума не може да става.

36

до 37

преди 4 години

е да, ама негов човек структурира и осъществи програмата Аполо за щатите. та...

35

точно така!

преди 4 години

Ми той и Хитлер е бил ходожник ....

34

Василев

преди 4 години

Психопати, педофили и убийци са били и много образовани,умни хора с висок социален статус!!!Ето например Путин е хем педофил, хем психопат, хем и масов убиец, и президент на Руската Федерация!Да не говорим за доктор Джекил, за Ханибал, за доктор Менгеле!!!Така че, няма никакво значение дали си ром , когато става за престъпление водено от сексуални подбуди!!!Агент Артър Канубис!ЦРУ!!!

33

Анонимен

преди 4 години

Сотиря си е дива Индия та отгоре, още от соца. Там някои сме служили и знаеме за кво иде реч. В Сливен имаше един българин и те му викаха бай Иван рома.

32

Анонимен

преди 4 години

Художник, педофил, социопат... е последно какво е, той ли е?Той ли е, или се предполага, че е той?!?. При Сталин се казва - той е, и ... ясно. При демокрацията - има ли безспорни доказателства или се предполага.