102

Лилов

преди 4 години

Новата касичка за американски долари ,от които се плащат на родоизменниците ,както в Украйна ! Само че.е.е. -тук е Русия с Путин .

101

ПЕНКО

преди 4 години

ПОГЛЕДНЕТЕ И ЛИЦЕТО !!! НОРМАЛНИТЕ МЪЖЕ ЩЕ ВИДЯТ - "СЕКСУАЛНАТА ТИГРИЦА "...НЯМА ЗАДОВОЛАВАНЕ -ДОРИ ИСЛЕД "ВЛАЧЕНЕ И НАСИЛИЕ И МАЛТРЕТИРАНЕ " ПРИ КОИТО ВСЯКА "СТРЪВНИЦА " ЩЕ ПОЛУЧИ ПОНЕ ЕДИН СВРЪХ "о" !!!

100

Реалист

преди 4 години

След кратко търсене в нета излизат интересни неща. Най набиващото се и тя гладувала 27 дни вече и повече дори и повече. Да си спомняте едни 39 гладуващи против новата конституция на България. Те отказаха да я подпишат и излязоха на лагер и обявиха гладна стачка. Този гладуващ лагер не попречи после на една част от тези люде да бъдат няколко пъти посланици, председатели на народното събрание, дори един в момента е евро депутат.

99

Дон Чичо

преди 4 години

На вързана коза сено не можете да сложите, тръгнали да коментират Русия. Колко сме големи, от мен нататък се е надоле

98

Анонимен

преди 4 години

Русия е в разпад като сесесерето.естествен необратим процес за загнила империя

97

Любов Сопол

преди 4 години

Много ми е интересно за какво протестират на *** и НАВАЛНИ хилядата човека. Кой искат на власт . Навални ли? ХахахаАко не беше Путин до сега да бяха като бивша Югославия. Това беше западният сценарий за Русия.Тия дето протестират са едни лигльовци платени от сащ, същите продажници като Горбачов.

96

Анонимен

преди 4 години

И ние 1989 вдигахме двата пръста. А то какво стана?Номенклатурата си разпредели общонародното като бащино наследство. И понеже сървулите си остават *** , това което според тях не им беше нужно предадоха във вторични суровини.Де факто, от високо развита индустриална държава, станахме бананова република!"Демокрация" която изгони читавите, а болните без работа и пари неможат да се лекуват.

95

Анонимен

преди 4 години

Наистина стойностен човек е тази жена!! Ако в руският ке. *** имаше повече като нея, Русия щеше да е държава за пример!

94

Анонимен

преди 4 години

Правата на мужика в руския Гулаг са химера, а задълженията са му да служи за пушечно месо !

93

Няша

преди 4 години

Не е кой знае какво, но за един път става.

92

майтап,бе Уили!

преди 4 години

Никой не може да упрекнат,ако има различно или противоположно мнение!Никой не може да бъде упрекнат,ако иска да изрази мнението си,ако го изразява цивилизовано и в границите на допустимите норми и приетите закони!?Но ако някои се държат като неуправляема тълпа,като сборище на *** и откачалки,естествено ще получат малко или повече бой от полицията!Смешно е една групичка хора да се опитва да налага мнението си на огромното болшинство!?И също е смешно,когато групичката се обявява за фактор...

91

Анонимен

преди 4 години

Не познавам тази жена и не знам дали е с чисто сърце. Обаче, хипотетично да предположим, че е от "добрите". В такава ситуация, най-жалкото би било, че има едни хора скандиращи името и... А всъщност са такива, че половината от тях са страхливци и просто наливат масло в огъня - като обикновени зрители, които искат на сцената за бис да излезне певецът още веднъж и да им направи шоуто. Не случайно е казано, "Народът иска хляб и зрелища!". А тя си вехне и гасне за тях...

90

Анонимен

преди 4 години

Нека им е на руснаците като путин 20г не може да ги сложи у ред. В Франция полицията излиза с палките и гумените куршуми и смила всичко което мръдне.

89

Анонимен

преди 4 години

Не мога разбера защо стачкуват по 1 месец... Да се пробва да не яде поне 6 месеца...

88

Анонимен

преди 4 години

Любов Собол новият лидер на демонстрациите в Москва. Тя е непоколебима, силна, винаги отстоява позицията си...Дрън, дрън ... поредната пропагандна тъпня.Тази Собол е абсолютна гад, преди време в едно студио нападна бременна журналистка, която не и одобрила гадното и нахално поведение. Жената влезе в болница.Това е едно изключително тъпо, злобно парче, което наричат ловното куче на Навални - безпрекословен изпълнител на щенията му. Навални изпрал 1 млрд и го затвор, тази ще му топли стола.

87

АНОНИМЕН

преди 4 години

2000 протестират от 10 милионна Москва голямо недоволство станало. За толкова краварите са отделили средства да им платят. И защо протестират? Защото Русия няма за лидер пияницата Елцин или продажника Горбачов на които САЩ им нареждаха какво да правят с Русия. Кога сте чули Тръмп да стане с часове и да отговаря на всякакви въпроси от журналисти от цял свят както го прави Путин? Но Путин изгони от Русия всякакви НПО-та на Сорос и това не е добре за краварите.

86

Анонимен

преди 4 години

Сетих се за Едвин Сугарев. Къде е този радетел за демокрация?

85

РУССКИИ ОККУПАНТ

преди 4 години

Стува ли си за няколко цента да ядеш шамарите от руската полиция, а след време , когато се окажеш употребен да бъдеш грумнат от тези които ти плащат, като Немцов ?

84

ХХХ

преди 4 години

Намирисва ми на хАмериканска обратна работа с цветовете на дъгата ! Ама никой няма да каже за тяхната намеса иначе в устите им освен оная работа има само "Руска намеса, Русия е виновна Русия това Русия онова" Палячовци !

83

джо

преди 4 години

Сценариите по които се разиграват действията на ОПОЗИЦИЯТА са едни и същи, и толкова зле скроени, че няма как да не ги припознаеш като подтикнати от запада. Същите "гладни" стачки, много борби и всякакви перипетии. Но журналистите не описват от къде се препитават тези хора, и има защо. Любов Собол е адвокат, свързана е с фонд "Карнеги" т.е. на директна хранилка при големия брат. Те това е демокрацията важно е протеста да върви, останалото си е "бош лаф" .