19

Вуйчо Ваньо

преди 4 години

Само хаби водЪта тая кокошка

18

vlady

преди 4 години

До Долу нотите!Напротив - октомври съм на Hamferd/Omnium Gatherum и на Metal Gates с голям брой стойностни съвременни творци като Hamferd, Officium Triste, Clouds, Marche Funebre, Antimatter, Dark Tranquility и т.н. Никой от посочените не използва аутотюн или плейбек и правят силни концерти. В екстремната метъл сцена масово се пишат таблатури и има голямо количество стойностно изкуство.

17

Анонимен

преди 4 години

това с водата не беше ли хит преди 2 години? Мацката е в крак с времето нещо

16

Имам въпрос

преди 4 години

Доста глупава песен,както и всички други които съм чул от нея.Може ли някой да ми отговори защо е така,при положение ,че песните на Дара например са добри,а пък двете са в една музикална компания???Зашо едната има хубава продукция(Дара),а другата лоша продукция(Михаела)?

15

ми....

преди 4 години

Откакто започна да се набляга на клиповете,качествената музика и текстове ИЗЧЕЗНАХА.А аз искам да слушам хубава музика и смислени текстове,ако искам да гледам нещо ще изгледам някой филм.

14

Жабата

преди 4 години

и с 100 тона вода не можеш да я удавиш.Поне са опитали

13

Киро

преди 4 години

и с 10 кила спер *** да се полее, пак не може да пее!

12

Иван

преди 4 години

Ще я полея с 100 литра бито мляко от млад момък!

11

Анонимен

преди 4 години

ОФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ

10

Анонимен

преди 4 години

Защо??? Това е една страшно талантлива певица, която в Като две капки вода ги попиля. Безлична песен, типичното мрънкане с обработка, в клипа малко естетически голотии с надежда за внимание. Всъщност даже и в чалгата известност не се постига само с това, а преди всичко с хитове. Която не вади хитове, и там залязва. Пожелавам на Михаела по-хубави песни.

9

anon

преди 4 години

10 кубика вода? 10 тона? тази куха лейка верно, че не е особено хубава, ама чак на тежък самосвал да се оприличи- баси ниското самочувствие :)))

8

Слухът е най-важен!

преди 4 години

До Чавдар МиховТака поне като направиш поредната резлива бозица, ще си я чуеш, ще си се засрамиш, па ще я изтриеш и няма да замърсяваш звуковата среда.:)))))

7

Долу нотите!

преди 4 години

До vlady ampovТъй-де. Няма нужда и от глас - нали има аутотюн. Няма нужда и от кирилица - има си шльокафица.:))))))

6

vlady

преди 4 години

Нотите не са толкова важни - много хора пишат таблатури и правят страхотни песни.

5

Чавдар Михов

преди 4 години

За добрата песен трябва да имаш добър глас, добър слух и добра музикална култура! А иначе и с Ниагарския водопад да се полееш, все тая.

4

Био-еко терор

преди 4 години

Къде блеят зелените? Дечицата в Африка няма какво да пият, половината свят няма течаща вода, тая се поляла с десет кубика!?Все едно да дере норки или да реже дървета с брадвата в клипа.

3

Какво общо има

преди 4 години

водата с песента? Това има общо с клипа. В случая си готова на всичко в името на добрия клип, не в името на добрата песен.

2

Анонимен

преди 4 години

10 кубика студена вода е огромно количество.

1

Абе

преди 4 години

На тази и половин кофа и стига.