30

Стига глупости

преди 4 години

Най-успешния български тенисист за всички времена- направи пари и катурна доста красиви жени. Вие какво направихте за това време ?

29

Анонимен

преди 4 години

Пожелавам му първи кръг на US Open да играЙ с Джоката, Надал, Медведе, Тийм или който там има за да му вържат гевреците и да се приключи с тази МЪКАааа.

28

оптимист

преди 4 години

ей ся някой да ги натвари тия 77(преди него) на един кораб и да го потопи ;)нашия ще стане първи

27

Анонимен

преди 4 години

А относно играта тенис тя отдавна не е елитен спорт.Като гледам какви пуфлеци се въртят по кортовете лошо ми става.Щом некъв асковски бек е фактор в бг тениса.............пиши я бегала.То не че има елитен спорт де.Спортист ли е *** е !!!100% гаранция.През целият си смислен живот умен спортист не съм срещнал.Ако някой знае да каже, МОЛЯ.

26

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 25Най-много до Асково да стигне без значение с кой ще играе.Първи кръг!!!Това е ясно от сега.А като си толкова отворен ЗАЛАГАЙ.Хората са ти направили тото.Аааа, ама си скъсан и ***.Е, не мога да ти помогна (по-скоро НЕ ИСКАМ).Аман от разбирачи, клакьори и братовчеди на тоя асковски бек.

25

Анонимен

преди 4 години

Ако Гришо не играе пак с Вавринка в началото на US Open, може и до четвъртфинал да стигне или повече.

24

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 12На US Open който и да се падне на Плескуна от Асково все ще го отнесе.Свършен тоя селски бек та ако ще и червеният потник да сложи и да се полее с кофа студена вода, все тая.

23

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 18Ами как да има пазачи като 2009-та взехтИ властта.

22

Анонимен

преди 4 години

До 2Ако знаеше кое ми е кварталното кръчме щеше да си отрежеш ръката за да си и ти там, селски !!

21

До 19

преди 4 години

Като си започнал да даваш съвети, кажи ми аз какъв спорт да практикувам. На 72 години съм, имат проблеми с краката и вече ми трябва патерица, имам проблеми с гръбначния стълб, имам проблеми с една киста в главата, която се подува, ако се натоваря повече и т.н. Като ученик бях баскетболист, после продължих любителски, докато можех. Казваш да не гледам тенис, а да практикувам повече спорт.

20

Анонимен

преди 4 години

Тенисът е страхотен спорт. Тренирал съм нещо друго на времето, но тениса е голяма работа - гледам го по-активно от около 12 години. Непознатите иемна в първите 200 са малко, но затова пък ги има постоянно. Винаги съм се учудвал на хора, които са чували за един-двама-трима тенисисти, с какъв акъл ръсят мнения?! Аз самият не смея да го направя толкова категорично, въпреки че за 12 години доста понаучих за тениса, но понеже не съм го играл, ми е ясно, че никога няма да го схвана даже и на 50%.

19

Анонимен

преди 4 години

Тенисът е демодиран спорт и в съвременния живот само безделниците губят по 2-3 часа да гледат мач. От първата десятка повечето имена са ми напълно непознати с изключение на първите 3-4. На кой му пука за този спорт? Гледайте си живота и не си губете времето с глупости, а практикувайте повече спорт за вашето лично здраве.

18

Анонимен

преди 4 години

Защо ли в ада около казана с българите няма пазачи ...

17

а┼›

преди 4 години

Не става за нищо. Дано продължава да затъва.

16

Анонимен

преди 4 години

Доста добре игра Гришо на последните два мача с Вавринка, които загуби. Има светлина в тунела.

15

Анонимен

преди 4 години

Доста от големите в тениса така и не успяха да се задържат на върха заради травми - дел Потро, Раонич, Гришо, Анди Мъри, Вавринка и куп други. Жалко за Гришо - той ни е единственият тенисист от класа, друг нямаме.

14

Анонимен

преди 4 години

Анди Мъри спря да играе известно време заради здравословни проблеми, а Гришо продължи да играе въпреки здравословните проблеми. Кое е по-добре?

13

....

преди 4 години

Свършил с тениса отдавна.Но някои подлизурковци още не го осъзнават.

12

Анонимен

преди 4 години

Другата седмица запoчва US Open. Дано на Гришо не му се падне пак Вавринка в началото за четвърти път тази година.

11

Горд българин

преди 4 години

Загубеняците изпадат в екстаз при всяка загуба на Гришо или при класирането му на по-задно място. Тази класация на Гришо се знаеш още преди една седмица, както се знае, че в следващите два месеца Гришо няма да загуби и точка, а може само да прибави точки за класацията си в ранглистата. Другото, което се знае е, че Гришо показва по-различен начин на игра, вероятно заради контузията, която го мъчи от дълго време.