8

Анонимен

преди 4 години

"Задържаните не са представили документи за самоличност и са твърдели, че са палестински граждани."Щом нямат документи всички знаем че са Пакистанци, и как точно са минали границата, няма ли проверка на Турската, на нашата граница или всичко е давай да минава.

7

И,

преди 4 години

На шофьорът на румънския автобус,да бъде забранено влизането на българска територия защото превозва нелегални и ги стоварва в България.Това е трафик на хора.

6

,.,.,.

преди 4 години

Вместо в Дома за временно настаняване на малолетни и напълнолетни лица в Горна Оряховица,веднага полицията да ги транспортира до София,бул.Дж.Баучър 22 в палестинското посолство.Те да се погрижат за своите съграждани благополучно да бъдат върнати в Палестина.Там имат нужда от тях,ние НЕ.

5

Елементарно

преди 4 години

"Задържаните не са представили документи за самоличност и са твърдели, че са палестински граждани."Начи - давате им начална скорост в посока Палестина.

4

Анонимен

преди 4 години

Винетки ли нямат тези двамата че БГ ТОЛ ги е задържал ????

3

House M.D.

преди 4 години

Защо не са разстреляни?

2

Анонимен

преди 4 години

БХК веднага да го осъди на Трибунала, възпрепядствал ги е да стигнат до Мама.

1

Жо

преди 4 години

Аз така розбирам инцидента-Пътува румънският автобус от Капитан Андреево до В. Търново.Спират го за проверка от БГТОЛ.Паникьосан, шофьора "сигнализира" за двама мигранти, които той вози "безплатно" през половин България.