8

до 4

преди 4 години

Като дойде твоят ред, да си пиеш химиотерапията и да си траеш. Ако вдигнеш холестерола, пий си статините. Помни какво си казал!

7

House M.D.

преди 4 години

Колега, какво позорно има в това, любимото ти заболяване да е Вълко Червенков?

6

Д-р Хаус

преди 4 години

До House M.D.Ти си позор за M.D.-тата.

5

House M.D.

преди 4 години

Авторката явно не прави разлика между имунизация и ваксинация.Имунизация - засилване на имунната система по естествен път. Имунитетът е доживотен.Ваксинация - засилване на имунитета чрез вкарване на живак, формалдехид, феноксиетанол и други химикали, водещи до неврологични и автоимунни заболявания. Имунитетът е временен и това налага реваксиниране.Родителите, искащи ваксина срещу варицелата, защо не искат ваксина и срещу Торментор?

4

Анонимен

преди 4 години

Има само един начин да се спестят пари,- който откаже ваксина да бъде лишен от каквото и да било здравеопазване до живот.Искаш бърза помощ- ходи у маалата да ти леят куршум, имаш рак- стани слънцеяд, имаш туберколоза- *** у полето яж корени.Който си мисли че знае повече от лекарите защото има фрйсбук или бегемама явно е достатъчно умен,че да се излекува сам.Ем по-малко ***,ем по-малко разходи.

3

Анонимен

преди 4 години

До ЕмилияБарем беше прочела за какво става дума.

2

Емилия

преди 4 години

ГЕРБЕРИТЕ СЕ ЧУДЯТ КАК ДА ИЗТРОВЯТ ОСТАНАЛОТО НАСЕЛЕНИЕ ЗА ДА ОСВОБОДЯТ ТЕРИТОРИЯТА НА СТРАНАТА НИ ЗА ЕВРЕИТЕ И АРАБИТЕ!

1

Анонимен

преди 4 години

Спирайте ги тия ваксини и без това станахме много.