29

Анонимен

преди 4 години

Герберунгелите нацапаха с кафяво пейзажа - никоя нормална компания не иска да дойде в България. А тия дето са тука, рязко се изнасят с двеста.Ама герберунгелите нагли - викат "*** то тоа проект не е перспективен".АЕЦ на загуба в света има ли? Не. Фолксваген безсперктивни ли са? Не. Едни гуми "Тойо" избягаха в Сърбия, те безсперктивни ли са? Не. Никой не иска да инвестира при герастите, сещайте се защо.

28

Анонимен

преди 4 години

Първо да го построят с държавни пари посл ще се явят частните корпорации и ще го погълнат на безценица. А бай *** ще го плаща векове.

27

Анонимен

преди 4 години

Фолксваген няма интерес към инвестиции в България. Китайските инвестиции са в Британия, даже има индийски инвестиции, които притежават две-три британски автомобилни марки.Европа няма геостартегически интерес да прави България индустриална сила. Имат интерес да вземат пари от проекта АЕЦ Белене за оборудване, да ни продадат самолети Ф-16, да ни продадат парни турбини и генератори за АЕЦ Белене. Имат интерес не да дават пари в България, а да вземат пари.

26

Анонимен

преди 4 години

До: номер 28 (номер 30)Не, на здрав разум. Който е умен и можа избяга.Тук останаха само пpocтите хора (глyпавите)."Аз съм пpocт, и вие сте ***, значи се разбираме!" - Бойко Борисов.

25

Анонимен

преди 4 години

До: номер 23 (Анонимен)Терминалите на Летище София имах предвид.Но, това мисля че се подразбира от контекста нали?

24

Анонимен

преди 4 години

До: номер 23 (Анонимен)Терминал 1 и Терминал 2.

23

Анонимен

преди 4 години

Русия винаги е смятала българите за техни братя (славяни, православни, и прочие, и прочие).Въпросът българите за какви ги смятат руснаците тях не ги интересува.Русия винаги е искала да помага на българите.Да им праща оборудване, технологии, както в енергетиката, така и в армията.Русия винаги е настоявала че това го прави "безвъзмездно".Ако България обаче откаже каквато и да е подобна помощ от Русия, то тя веднага се ядосва на България, упреква я и я заплашва. Ако това не е рекет какво е?

22

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен24Еее ти откри топлата вода... :)

21

Анонимен

преди 4 години

Леле, кви сте шарани,бе...ХАХАХААААА..АЕЦ-БЕЛЕНЕ СИ Е ЖИВ РУСКИ РЕКЕТ!ТОВА Е ЯДРЕНА БОМБА ЗАЛОЖЕНА В БЪЛГАРИЯ И ЕС. ПРИ ВСЯКО НЕПОДЧИНЕНИЕ НА ИНТЕРЕСИТЕ НА РУСИЯ, ЩЕ НИ БЪДЕ НАПОМНЯНО ЗА ЗАПЛАХАТА ОТ НЕЙНОТО ВЗРИВЯВАНЕ. НЯМА НУЖДА ОТ ВЪЗДУШНИ УДАРИ---АЕЦ-А, ВЕДНАГА ЩЕ ВИ ПРАТИ В НЕБИТИЕТО.....!!!

20

Анонимен

преди 4 години

АЕЦ "Белене" е точно толкова перспективна, колкото беше перспективен комбината "Кремиковци" до София.

19

Анонимен

преди 4 години

Проф. Касчиев защо не си каже откъде е тръгнал, и защо само плюе по АЕЦ ( Козлодуй, Белене). Какво е направил той за безопасността там. Или може би има други причини за бясното плюене? Работещите в АЕЦ Козлодуй все още помнят подобни случаи, довели до затварянето на 4 блока. Годни да работят години. Нека като професор в тази област каже как да се отстранят недостатъците на проекта, а не да отрича всичко като иска да е полезен с нещо.

18

Boby

преди 4 години

Единствената перспектива при АЕЦ Белене е едни джобове да се напълнят доволно за сметка на целия ни народ. Та така...

17

Хахахааааа.

преди 4 години

С тия стари железа и реактори, АЕЦ-а няма да бъде одобрен и от ЕС.ТОВА СИ Е ЖИВА АТОМНА БОМБА!ЧЕРНОБИЛ-3 хахахаааааааа...

16

Абе, еййй...

преди 4 години

Руския реактор за АЕЦ-Белене, НЕ Е СЪОБРАЗЕН С ЕВРОСТАНДАРТИТЕ!Освен това е стар, като технология, а и като материал.Абсолютно негоден, за употреба. АБСОЛЮТНО ОПАСЕН ЗА СТРАНАТА И ЕС!

15

СМЕХ

преди 4 години

ТЕЗИ ОТ РОСАТОМ, КОИТО СИ ГРЪМНАХА, Т. Н. "БУРЕВЕСТНИК" ИИЗТРЕПАХА ПРОФЕСОРИТЕ СИ ПО ЯДРЕНА ЕНЕРГИЯ, ТЕ ЩЕЛИ ДА УЧАСТВАТ В ТЪРГА ЗА АЕЦ-БЕЛЕНЕ... ХАХАХААААА.....СТРОИТЕЛИТЕ НА ЯДРЕНИ ОРЪЖИЯ В РУСИЯ, ЩЕ НИ "СТРОЯТ"АТОМНА . БОМБА И У НАС..... ТА ДА УМИРАМЕ БЪРЗО!!!!!!

14

Анонимен

преди 4 години

"липсата на частни компании, които да проявяват интерес. По думите му, това показва, че проектът не е перспективен."Хахахаха! Не, те се ошашкаха. Идват, с парите напред, Бокича казва НЪЦКИ! После международни дела, арбитражи, против всякаква логика! Бокича 2 години подскача по медиите - ще се съдим, дела, мела, крадци, корупция, гьол било, мочурище.Сега викат "няма интерес"? Ми то след такава реклама кой ще дойде? Да не са луди? Ще налеят милиарди и ще се молят Бокича да не стане на криво...

13

Анонимен

преди 4 години

Руска работа - умряла работа.

12

Анонимен

преди 4 години

Нищо няма да се построй в тази пропаднала държава докато на власт идват некадърни, корумпирани и наведенипаразити

11

Анонимен

преди 4 години

"Русия и Китай да обединят предложенията си в процеса на преговори. Ще използват ситуацията, за да извиват ръце" 2млрд китайци и руснаци ще извият ръцете на 1.5млн българи и ще ги мандърсат. По 1300 на дупка, юбилейно. Ох котьооо.

10

кака Павлинка

преди 4 години

Преди Русия ни взимаше (освобождаваше ни) от радиоактивния *** и отпадъци от Атомната централа...Ама вече не,защото плюете по нашите братя,пазители и помощници...И никой не е луд да ни помага в каквото и да било. За това по умните са против пускането на Атомна централа...защото и като гръмне отиваме на"кино"