10

Анонимен

преди 4 години

Ловът е за животни които са стари и обикновено са селектирани за евтаназия, но вместо местните лесничеи да го правят го предоставят за пари на ловци .Това е напълно регулиран и контролиран лов и няма нищо общо с бракониерството .Проблем има с бракониерите не с нормалния лов. У нас си беше много добре закона, но вместо възможности за нормален лов се ограничават ловците и насърчават бракониерството. Ловеца се грижи за ловния район и е истинският еколог.

9

Анонимен

преди 4 години

До SSКато не си ***, защо не си научил кога се пиша "й" и кога "и". "Някой държави"???? Пращиш от акъл!

8

SS

преди 4 години

Много сте прости българите.И аз съм българин обаче се страмувам от това.Сега някой ще каже О неразумний юроде....На запад се обиждат на българин.Тия държави които са имали колонии и са избивали дивеча поголовно сега ви промиват овчите мозъци с насаждане на фалш.ценности.За някой африкански държави това е голямо перо за чужда валута.

7

SS

преди 4 години

Най големия ловец на слонове е починалия през 1946год професионален ловец англичанинът Мики Мортън.За 30год.кариера е убил над 4000слона.Ако можех искам да подобря рекорда.Обичам трясъка на карабината пред звучите на който ида е оркестър или изпълнител.Питам ви тука отворковци(ама чесно)някой от вас хващал ли е някога бойно оръжие или ловна карабина?Няма по голям кеф от лова на едър дивеч.

6

тъп

преди 4 години

1. Всяка от 5-ците е 10-ка, спрямо "Н'из Свят2. Би ли я ... вместо жена, или тя теб +)(шега)3. Не може ли само да снимаш, (пак е лов)?Природозащитник с особени възгледи

5

тъп

преди 4 години

Че той не е ли забранен вече

4

Анонимен

преди 4 години

Tрябва да разрешат лова на носъри из Европа.

3

Анонимен

преди 4 години

Не разбирам защо ловът на застрашени видове е разрешен. Едното напълно изключва другото.

2

Анонимен

преди 4 години

И как европейските бюрократи ще накарат черните из Африка да спрат да убиват животни ?Те в Европа не могат да ги научат да спазват правилата и законите, какво да говорим за там...

1

Анонимен

преди 4 години

Да след като избтребят последния свободен слон и нсорог, а после ще се загрижат за тези в чстни ферми и зоологически градини.