10

Анонимен

преди 4 години

Това тяхно ким-чи е ужасно за приготвяне от кореец който го е готвиш не един път. Гледах един откачен на който му отне 6 часа. Кисело зеле което се слага в края на тенджерата а в средата се нарежда свински парчета месо увити в големи листа от маруля които се мажат с този мега лютив сос който се вари. Аз съм голям привърженик на бабини манджи но някой да ми ги сготви. А относно косата. От 18 годишен си бръсна глава и дори сега на 36 не ми липсва. Излизаш от басейн или баня и си готов.

9

хахо

преди 4 години

Ким-чи си е нашенско кисело зеле,ама олютено със сос от супер люти червени лютиви чушки,нещо от рода на Табаското.Къв чесън,кви риби бре?

8

Гешо

преди 4 години

Някой проверява ли какви глупости пишат? Ким-чи е лютиво кисело зеле , един вид туршия за кореците.

7

Анонимен

преди 4 години

За 4 месеца 7 косъма..........а броят ли му хемороидите на з........ка?

6

Гост

преди 4 години

Проста УФСЪ! Това е което мисля за автора на статията.

5

Петърчо

преди 4 години

Има и родно решение на проблема. Пийте ракия! След втората няма да ви пука че сте плешив!

4

anonymous

преди 4 години

До Мейстър ЕмонВзимай силиций, от него пораства повече коса. А там където е окапала, трябва да се почистят/отпушат порите, защото са затлачени и косъма не може да порастне. Гледай видеата на доктор Cassar в youtube (Earther academy)

3

Оху

преди 4 години

Явно Кимчо е ял много Кимчи зарад дефицита на месо в Пхенян, затова е отпрал такъв буен юношески перчем.

2

Анонимен

преди 4 години

Моля този, който трие коментарите относно грешките на авторите - като ги изтриете, поне оправете и грешките!

1

Мейстър Емон

преди 4 години

Ако мога да си спася косата с някакъв буламач без да ходя по лекари ще е просто страхотно. Най-добрият специалист по оплешивяването в България няма един косъм на главата си. Как ще ми помогне?