7

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1--------------------------------Ами който има да хвърля хилядарки на вечер по баровете ще има и 500 лв за лекар.

6

до 2

преди 4 години

НИКЪДЕ в цивилизованият свят не се поставя ваксината БЦЖ и манту. Повтарям - НИКЪДЕ! Премахната е преди 10-20-30 години, защото е обявена за неефикасна и опасна. Това го пише и на сайта на СЗО. Ние тук трябва да си тровим децата, за да гарантираме печалба на една българска фирма, която е производител. Нещо неясно?

5

Кои са тези?

преди 4 години

"Родители пък са на мнение, че ваксината за варицела трябва да стане задължителна."Кои са тези родители? Стрина Гина от Горно Нанадолнище? Всеки възрастен педиатър знае, че прекарването на шарка в детска възраст укрепва имунитета. Варицелата се кара за 5 дена и то БЕЗ ЛЕКАРСТВА. От кога стана толкова страшна? От както ви плати БИГ ФАРМА ЛИ? Продажни лекенца...

4

анонимен

преди 4 години

Икономията на ваксини -майка на мизерията Давайте на ромите те ще ви гледат

3

Анна

преди 4 години

Осъвременяване на календара определено е нужно - отпадането на пробите манту трябваше отдавна да случи, както и въвеждането на ваксината за варицела. Да отпадне и единия прием на хеп. Б, защото сега децата получават 4 дози, едната от които е излишна. Ако ще ваксинирамв с хексацима, да отпадне дозата в родилното!

2

Анонимен

преди 4 години

Да махнеш васкините за туберкулоза и коклюш и да не слагаш такава за варицела е престъпление срещу здравето на нацията. Искам да попитам политиците, когато хората започват да измират от изчезнали болести, кой ще им работи? От къде ще събират данъци, за да могат после да карат джипове/мотокари и не знам си какво. Унищожават животновъдството, зеленчукопроизводителите или изнасят или се изнасят, сега и по децата ще плъзнат някакви болести, дето ще натръшкат и възрастните и какво остава? КАКВО? Нищо

1

Анонимен

преди 4 години

Клиентите плащаха по 530 лева за промиване на уши по морето.Може още по-зле да стане, ако лобистките решения на Асоциациите на частните болници, които Бай Анани и още няколко лобиста пробутват на народа през няколко месеца, се приемат.