42

Анонимен

преди 4 години

Тази свинемайка какво ли разбира от атомна енергетика.Боже, какви министри ни управляват.

41

Анонимен

преди 4 години

Гнусна история е всичко това. От ясно по-ясно е, че никоя компания няма да строи АЕЦ Белене просто защото управляващите искат прекалено голям подкуп - над 100 000 000 евро. Кой инвеститор е луд да направи такова нещо? Друг е въпросът, ако се направи фиктивна продажба и някоя офшорка с години да мъкне ламарини по обекта нагоре надолу.

40

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

Всички имат интерес да правят пари, а *** да остава някъде другаде, т.е. за нас. Комисионните са за други. В страна , където има препроизводство на ел. енергия искат да строят нова ел. центр. Кой има интерес?Който ще получи комисионните.За нас остават за хиляди години струпаните отпадъци.За радост на поколенията.

39

само 90 градуса водъ

преди 4 години

арматурата на тва млекопитаещо е такава , че изобщо независи от колко висок асансьор я изхвърлят на нея нищо нама да й стане защото ще я изритат от клетката обратно през вратата на площадката за да имие каквото е идзрала в ъгъла на кьошето оф дъ корнър

38

V

преди 4 години

Защо триете ве?Няма да е скъпо да се доведе до ввр 1200.Тъй като гледам Най скъпите части са еднакви.Дори парогенераторите няма да се наложи да се сменят.На първи контур налягането е по високо с 0,5 мегапаскала,а на втори с 0,6.Обаче трябва да се сменят помпите и поне съдържанието на прътите.Може да не се наложи дори прътите да се сменят.Според мен така с 2-3%ще се увеличи инвестицията а възвращаемоста с 20%Най скъпото бойлера е еднакъв при ввр 1000 и ввр 1200 но има политически риск от американ

37

ПроСоТо

преди 4 години

и ДА,визията й е като на "избягала от задния двор"......И да изтриеш това,НЯМА КАК да промениш видът й,шматко!..Та тая всеки ден е "на екрана",хората я виждат!!!!!!!

36

ПроСоТо

преди 4 години

само да кажа нещо на "триещите"..:..-СЪЩАТА "тактика" доведе до щурмуването на Бастилията!!..Разбира се,вие просто държите "гумата",но забележката ми е към тия,които държат ръката ви...ДОРИ,АКО ТРЕБЕ ДА СЪМ КОРЕКТЕН,СТАВА ВЪПРОС ЗА ТИЯ,КОИТО ДИРИЖИРАТ РЪКАТА НА ДЪРЖАЩИТЕ РЪКАТА ви......изобщо,простотии "до откат".......................................Защо се бави ?..Изобщо ще идва ли?!

35

АК-47

преди 4 години

Малииии, и това е министър, няма ли огледало в къщи... То бива плюскане, ама чак толкова...

34

ПроСоТо

преди 4 години

тая "цицогъзобутестата" до кога ще я подмятат в "общественото пространство"?!..Ама следите ли изявите й?...Тая,защото е "на втора линия" ,просто "ДРИБЛИРА"!!!!!!..-Играчи може и да има,но на кого ще подаде топката ,тая НЕ ЗНАЕ!Не знае и чорбаджията й,който си кроти в ъгъла и чака да види "КАК ЩЕ СЕ РАЗБЕРАТ ГОЛЕМИТЕ НАЧАЛНИЦИ"..А на "големите началници" изобщо НЕ им дреме за интереса на България!!..За сега само турат на масата СОБСТВЕНИТЕ си карти..Ще се разберат ли?..-ОПРЕДЕЛЕНО ДА!

33

Анонимен

преди 4 години

А приятелката на Теменужка Гинка Гербакова не е ли кандидат?

32

Анонимен

преди 4 години

ТАЯ У ГЛАВАТА Е КАТО ДЪЛГО РИТАНА ЗЕЛКА. ТЯ СЕ Е ТАКАВА ДЕ

31

умната и стискай оти

преди 4 години

удряната от светкавица и трифазен ток от атомна централа й дават предимство градското ВеЦе. Ако в Боровец одмълзе целия багаж че да запуши канализацията от Панчерево до Курило

30

Анонимен

преди 4 години

за компании от Курило и Курилските острови

29

Анонимен

преди 4 години

Само 100% товИДИОТ ще пръсне 20 МИЛИАРДА лв за остаряла камара ръждиво желязо, което ще ОСКЪПИ ДВОЙНО сметките за ток на всеки в тази държава. Абе засрамете се крадци, колко народни парици вече глътна беленския гьол? Кой ще ги връща? Р. ОвчАров ли, опикания Р. Петков ли, ЕвроСтанишел ли, или Кобургота?

28

Петко

преди 4 години

Най добре ИЗВЪНЗЕМНИ ДА ДОЙДАТ.То бива простотия ама тия се оляха

27

Joko

преди 4 години

"Държавата няма да променя условията на конкурса и няма да правим компромиси и отстъпки..." ТемеНужке, то и за F 16 имаше изискване за разсрочено плащане, ама си смъкнахме гащите ! Сега очаквам всичко от ВАС.

26

Чакайте сега

преди 4 години

Ами не сте прави!Може интерес да е заявила северно-корейска компания!

25

House M.D.

преди 4 години

Заглавието е написано неграмотно.

24

БЪЛГАРСКА РАБОТА

преди 4 години

НЕ СЕ УЧУДВАЙТЕ.ПОЖАРНИКАР "РЪКОВОДИ" ДЪРЖАВАТАСЧЕТОДИТЕЛКА ЕНЕРГЕТИКАТАУМНИТЕ НА "ТЕРМИНАЛ 2"

23

УМЕН

преди 4 години

А ТАЯ НА СНИМКАТА ЗА НИКОЙ НЕ Е ИНТЕРЕСНА. ДАЖЕ И ЗА ЗАКЪСАЛИТЕ. ГАРАНЦИЯ!