12

читател

преди 4 години

Взаимното изтрепване на шиити и сунити започва след смъртта на Пророка.И продължава до днес. Покрай тях и другите.Специфика на мирната религия, при която родените вече се раждат с наследена омраза. И я предават по-нататък.

11

УМЕН

преди 4 години

Владимир ще поеме отговорност за ликвидирането на ИД. На талибанска, брадистанска и муджахидинска също. Изобщо другарят Путин се е заел сериозно и или ще ги направи хора или мъченици с мираж девици. Други варианти НЯМА.

10

House M.D.

преди 4 години

Великият джин Рахат ибн Локум вече пое отговорност за световния глад. И какво от това?

9

Тъп на 179 градуса

преди 4 години

Някой пак е объркал рецептата за тортата!

8

Щерю

преди 4 години

Аллах реве след сватба на мирните Си и правоверни деца...

7

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 7Да ама ирландците не живеят на социал в близкия изток и не извършват нападения.

6

Анонимен

преди 4 години

В Ирландия малко ли християни се избиваха едни други с атентати? Сега при брексит ако отново сложат граница, ИРА ще възкръсне. Фанатизма се развива добре в селски и въобще нецивилизовани общности, затворени. И без това планетата се пренаселва, всяка редукция на човешката популация е стъпка в правилната посока.

5

Sicht Punkt

преди 4 години

Това не е война между исляма и християнството, а на терористични организации срещу мирни хора. В ИД повечето не са мюсюлмани, радикализирали се елементи от Русия, Европа, Африка.

4

Пластична операция

преди 4 години

През 1962г гледахме Слънцето с опушено стъкло със свещ. Нямаше интернет, GSM, току що се появи един телевизор в квартала. Каква пластична операция. Та тя беше красавица.

3

Sicht Punkt

преди 4 години

ИД е СУНИТСКАТА групировка, която смята шиитите за еретици и извършва нападения срещу тях от появата си в Афганистан през 2015 г., припомня БТА.Путин не знаеше ли това, ам одеше да трепе мирни шиити. Защото сунитите са от страната на Башар Асаад. Т.е. ИД е на страната на Асаад, който е подкрепян и от Русия, а пък руските главорези уж биеха ИД??? Альоууу корабче минава ли?

2

Анонимен

преди 4 години

Ислямът е известен, че е религията на мира.

1

Анонимен

преди 4 години

Да се разбира ЦРУ!