44

Анонимен

преди 4 години

Ex пропагандни ми журналясти... кога ли ще си седнете на дупетата, за да напишете нещо смислено сами?Или нямате чак толкова интелект и преписвате каквото ви кажат от ДВ само?

43

Анонимен

преди 4 години

Тия не спират да ни плюят, ама яко и гадно и както сварят, а ние едни възхитени, само ги хвалим и едни доброжелателни и наведени... и постоянно пропаганда младежите да стягат куфарите и да тръгват... Еее, ами стига де- това вече на нищо не прилича!

42

Анонимен

преди 4 години

Резиденция Тера, в която организират сватби, купони, банкети и други весели и шумни тържества известни и по-малко известни хора, е собственост на КНДР (Корейската Народно-демократична република). Сградата се намира се в Младост 1 в София, в непосредствена близост до кв.Дървеница.

41

Анонимен

преди 4 години

А като се има предвид, че въпросните трима непознати в стаята най-вероятно крадат и трябва да си пазиш нещата (докато спиш), а бълхите ще си ги занесеш вкъщи, сделката изглежда още по-грандиозна.

40

Анонимен

преди 4 години

Бях сега на страницата на въпросния хостел, защото цената ми се стори трудна за вярване. Ами, цената не е на стая. Нощувка за тази вечер струва 22 евро на легло в мизерна стая с четири легла на етажи с трима непознати в нея (плюс бълхите). Тоест самата мизерна стая с бълхите струва точно колкото нормална самостоятелна стая в нормален хотел. Страшна сделка. Самият факт, че в центъра на Берлин има свободно легло от днес за утре, казва всичко.

39

караджорджевич

преди 4 години

До ГАЙНУТДИН АХМЕРОВГаньо, тук става дума за международни санкции към държава, която не спазва международните правилата, човешките права, развива ядрено оръжие и плаши с ракетите си всички около нея. Какво общо има тук ЧЕЗ, ЕОН, ЕВН, Соф. вода и т.н.? А, сетих се! Общото е чугунената обвивка на мозъчната ти ***!

38

Анонимен

преди 4 години

дойче веле-шорош велегерманците са жалки- такъв велик народ да си загуби суверинитетаи да стане *** на краварите си е трагедия

37

ГАЙНУТДИН АХМЕРОВ

преди 4 години

"Северна Корея не е разрешено да печели пари от своите имоти в чужбина." Кой определя дали СК да си печели от хостели или не, това си е работа на самата СК. И аз не искам Чехия, Франция и САЩ да печелят от гърба на България със своите компании като ЧЕЗ Соф. Вода и ТЕЦ Марица но никой не ме пита. И кой разрешава на Чехия, Франция и САЩ да могат да печелят а СК не?

36

Анонимен

преди 4 години

38000 евро наем -ха-ха-ха голяма печалба за Сев.Корея.

35

пецата

преди 4 години

Бг посланника в бразилия беше отворил дискотека в посолството и какво , това е бизнес , нищо лично!

34

С две думи...

преди 4 години

Щом тези хотели и С. Корейски фирми работят - ЗНАЧИ ИМ Е БИЛО РАЗРЕШЕНО и точка . Никой не ги притеснява, не се опитват да ги затворят, няма издавани държавни разпоредби да спрат да функционират , имат си всички нужни документи за да работят легално........ Обаааче , българските тролеи , НПО зомбитата и Сороските слуги НЕ СА ИМ ДАЛИ РАЗРЕШЕНИЕ ........ Ето къде е проблема . Затова толкова стръвно лаят под статията . Мнооого възмутени .Тотални Анонимници работещи за 2 цента на коментар.

33

Анонимен

преди 4 години

"Свин Че и Грух се наслаждава на "забранени удоволствия"Епа не може всички да са мизерници кати тебе, я!

32

Анонимен

преди 4 години

От треперенето на Шайзела Изперкел никой не може да спи. Цял Берлин се клати.

31

Чукча писател

преди 4 години

Пише Дойче веле.... Ясно. Една дума истина няма значи. Подминаваме.

30

ким пинг

преди 4 години

Да спят на улицата като бежанци , ще им излезе и без пари , капитализъм ко пелета ......

29

Дойче Дезинформеле

преди 4 години

"Ако знаеха чия собственост е, дали щяха да се въздържат? Може би."А ако хората знаеха чия собственост е Мерцедес-Бенц щеха да се въздържат от купуване. Със сигурност.

28

Анонимен

преди 4 години

За държава като Северна Корея където средната месечна заплата е 10 евро, 38000 евро на месец са си направо златна мина.

27

House M.D.

преди 4 години

Защо авторът / не преводачът/ е толкова сигурен, че туристите не биха спали там, ако знаеха, че хотелът е собственост на КНДР? Откъде идва тази негова увереност?Предполага се... Кой предполага и какви са неговите основания да предполага? 2106 г. - тази година още не е настъпила, така че всичко е законно и санкции няма. А до 2106 г. ООН може и да се откаже от намерението си да налага санкции на КНДР.

26

Анонимен

преди 4 години

Важното да е евтино па другите неща са глупости.

25

До 26 Хахахааааа

преди 4 години

Че кой те кара да спиш там ? Спи в някой скъп хотел. Какво се прайш на умен ? Заради такива кат тебе пропадна бегето