68

анонимен

преди 4 години

И преди 55 години се мъчеха да ги интегрират - отговорът им бе " Ние сме различни , няма да учим с българите" така и остана .Не искат.И един век да мине, все същите ще са.И от ден на ден, се обграджат само с привилегии.

67

мнение

преди 4 години

ако тоа продължава да се бърка в българската политика ще видим българия на 3 дерета вместо на 3 морета

66

Анонимен

преди 4 години

след като този подписа унизителния договор за самолетите,повече не му вярвам за нищо

65

Анонимен

преди 4 години

Стига СПАМИ УЕЕЕ!

64

На Каракачан -войво-

преди 4 години

да мога само да му кажа ,че както обича да купува оръжие и да прави казарма с парите на най-бедния народ в ЕС с мототото да видим БГ на 3-морета--такива изостанали и изоставени без никакво усещане за човещина изпраснали като животни бити и унижавани в безпаричие типове ще стават все повече и повече в изостанали и затънтени проклети от всички села...оскотяването и безпаричието,крайната мизерия винаги са вървели ръка за ръка--БИТИЕТО определя съзнанието ! Какво му е битието какъв му е живота ....

63

Анонимен

преди 4 години

След като имат същите права, както и всички останали граждани, тогава на какво отгоре няколко поредни поколения от един и същи етнос живеят на чужд гръбс привилегии и дарения под формата на социални помощи?Стига вече привилегии! Нямате право да ни ощетявате по този начин и един вид да ни заробвате, като ни изнудвате да осигуряваме издръжката на безотговорни мързеливци!

62

Каракачане!

преди 4 години

Интегрирането е нещо, което става по собствено желание.Ако някой не иска да се интегрира, не е редно да го караш насила. Но имаш пълното право да му поставиш условия, защото не е редно и нещо друго - да бъдат изнудвани данъкоплатците да хранят безделници и да търпят рушители на обществото. Затова, който не ще да е част от нацията, да си заминава! Прародината им е заявила, че ги приема обратно.Няма невъзможни неща. Законът лесно може да се промени и да се намерят рационални аргументи за това.

61

гладен ром

преди 4 години

човека взе парите , каза чакай малко ...

60

Анонимен

преди 4 години

А кога един политик ще направи концепция за неравенствата които вие на практика докарахте у нас. Кога ще направите концепция да сложите край на лакомията си ,на безброй безплатните превилегии ,които палзвате а резултат от политиката ви за 80 % от този народ е О Тези ялови пиари за ромите ,за незначителни неща вече са ни болка познати !

59

Африканския ..пар...

преди 4 години

...пак продаде всичко се що има и опаска БА като предшественика си. Как БА случва само на шопари - пепел от рози, незнам си кво... Колко още пари има за гушкане от БА, не е истина... Жалко за Ботев и Левски дето надничат жално от стената.

58

А концепция за терас

преди 4 години

Кара Кюстенджи Шкем бе *** ,а концепция за вас политиците кога? Пачо терасата вместо в ЦСЗ го пращате в Испания! А може би поради огромния опит в терасирането самия Буда Банкенски го е поканил да Му проектира балкон в новичката Му къщичка?! А ,кажи,идват избори,какво мислиш,че да зная за кого да гласувам!

57

Един от Северозапада

преди 4 години

а какво стана със закона за неизбежната самоотбрана, или всяко чудо за 3 дни? И като се укроти малко обстановката, се спира да се говори и за неизбежната самоотбрана и за носенето на оръжие? Страх ти е, от 2-5 хиляди, със законно оръжие, в центъра на софия май....

56

Анонимен

преди 4 години

До 58Той и Теди.Р. не можеше да ходи, ама ...

55

Анонимен

преди 4 години

А разните му митроподобни ММА никчета и върли пияндурници, наркомани и развратници, по социализирани ли са? Веднъж помолих едно от гр. Димитровград за насоки, а те взеха да ме обиждат и мерят с камъни. Бели, български момчета с татус и на рингове, боксови ръкавици и прически. Нямаше да го казвам, ако не се беше случило 2 пъти с различни групички. Сори, ама има много хора, който не заслужават, да са граждани на тая страна ...

54

до 59

преди 4 години

Ами той и шефът му Борисов, говори 10 години като опозиция. Констатира разни неща.

53

Анонимен

преди 4 години

Министър на отбраната който не е ходил в казармата и не може да направи едно коремно

52

Анонимен

преди 4 години

Министър Каракачанов говори препоръчително и пожелателно и предизборно все едно е опозиция.

51

Анонимен

преди 4 години

В публичното пространство е обвиняван от различни фигури, свързани с българските преселници от Македония, че е заграбил имотите на Съюза на македонските дружества, а след това, че е превърнал МВРО в политическа партия

50

Анонимен

преди 4 години

Досието му разкрива, че интересът на Шесто управление на ДС към Каракачанов датира от февруари 1989 г. Тогава той е студент курс в университета и е на 24 години. Първоначално е воден като кандидат агент под псевдонима Дончо. В това си качество с него са осъществени 5 срещи, на които той е предал 4 донесения. В една от справките е посочено, че кандидат агентът има положително отношение към органите на ДС.

49

Анонимен

преди 4 години

Скриване на агент ИВАН" от Комисиите Бонев" и Андреев"След разгласяването на агентурното минало на Красимир Каракачанов от министър Румен Петков през лятото на 2006 г. става ясно, че досието му е скрито по време на управлението на ОДС и правителството на Иван Костов. Тогава работят първите две Комисии по досиетата, избрани по закон. Първата е оглавявана от министъра на вътрешните работи Богомил Бонев, а втората от депутата от СДС Методи Андреев.