8

Adolf Eichmann

преди 4 години

Колкото повече зионистите стягат обръча около другите, толкова повече държави ще се настройват против тях до момента в който тези танкери започнат да пътуват с охрана и ескорт на китайския флот, да видим янките дали ще са толкова смели в интернационални води и ако са ще подпалят конфликт в който ще бъдат обрадени и оставени да умрат от глад - как ви се струват санкциите сега А? хехе

7

АнонимеН

преди 4 години

ИРАН ДА СЪДИ БРИТАНИЯ !!!КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ДОКАЗАНО И ОТКРИТО ПОДКРЕПЯ РЕЖИМА НА БАШАР АСАД И НА НЕЯ НИТО ЕДИН КОРАБ НЕ СА И КОНФИСКУВАЛИ!!!КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЯСНО И ОТКРИТО СНАБДЯВА СИРИЯ С ПЕТРОЛ НО И ОТКРИТО ПЛАШИ С ЯДРЕНОТО СИ ОРЪЖИЕ, ЧЕ ЩЕ ГО ИЗПОЛЗВА АКО НЯКОЙ НАПАДНЕ ПРЕСТЪПНАТА И ДЕЙНОСТ!

6

Анонимен

преди 4 години

САЩ исталират свои марионетки, които държат с компромати и така ограбват страните справка Боко.

5

Анонимен

преди 4 години

До ЕС форевърЕС и САЩ демек Африка и страните подкрепящи исляма ?

4

Щерев

преди 4 години

Не е истина .америка ще казва кой с кого и как ще търгува в СВЕТА е еее това е предвестник на ужасни военни катаклизми Бог да ние на помощ жи веем в лоши времена .

3

Анонимен

преди 4 години

Иран ще търгува с който си иска ако ще да им арестуват всички танкери и дa умрат, а другите ще робуват на САЩ. Свободa или смърт, товa доказва, че с персите сме братя против тираните от САЩ.

2

Анонимен

преди 4 години

Ако заповядваш на някого с кого да търгува това е робство американците лъжатр че са премахнали робствотор който не слуша го държат под санкции-робство и му диктуват ако пак не слуша го демокрaтизират с бича-волскоия камшик.

1

Анонимен

преди 4 години

Иран, С. Корея, Русия и Венецуела заедно могат да потрошат Панама на война за по-малко от година! Така че Панама да внимава къде си вдига знамената!