56

до 62 от славянин

преди 4 години

При 45-годишната ''окупация'' имаше ред и закон, при последвалата 30-годишна атлантическа окупация има само хаос и разруха! Факт и точка по въпроса!

55

Анонимен

преди 4 години

Много жалко как нямаще СОТИРИЯ за това горко дете.Сотирия- гръцка дума.Значи спасение.А е от село Сотиря.

54

Анонимен

преди 4 години

Я да видим, дали ще се намери мaлoyмeн адвокат, който да го защитава? Ако се намери такъв, му пожелавам същото!

53

Анонимен

преди 4 години

Това което се случва е нормално, макар да е лошо. Ще става и по-зле. България по почти всички показатели е по-назад от повечето страни от 3-тия свят, африкански страни, Индия, Мексико и т.н. Тук е 4-тия свят. След 74 години окупация, всеки който не иска контра-преврат, или да напусне страната, чака това да се случи и на него, въпрос на време е. Затова гласувайте за 74 годишницата и на следващите избори, да видите ще се подобри ли нещо или ще се влошава още повече. Без контра-преврат няма надежда

52

До52

преди 4 години

Господине,вБГ има безводни райони където семейства работили по цял ден се къпят с канче от кофа,от обикновения работник до учителя и лекаря.Ако си живял така няма да искаш лукс затвор за престъпници.Затвора трябва да е отвратително място за пребиваване,а не хотел.Какво ще е това наказание с лежане,тел,всички удобства.

51

Do45

преди 4 години

За тАлафона и интернета също се плаща,тикво!Ако няма пари за хляб няма да мисли за кАмпУтър и тАлафон.Категорично подържам 58.

50

Анонимен

преди 4 години

Тръмп: Ще махнем от улиците умствено увредените и опасни хора-----------Ще излезе прав Тромпета!!!!!!

49

Роб на влаЗта

преди 4 години

Ей .....МВР.Пак се осрахте....При добре свършена работа и за похвали трябваше лицето да побягне и след преследване да го откриете обесено на дърво....Пък сега Ние ще плащаме -на Вас,на правосъдната система която го е пуснала,на адвокат,на затвора да се грижи за него ...и всичко това защото се осрахте отново....

48

до 52 от славянин

преди 4 години

''В Германия затворите са като хотели.Чисти,просторни и богат избор на храна''Толкова по-зле за швабистанските данъкоплатци, затова и всички африканци и араби се бутат натам - да паразитират, крадат, изнасилват, убиват и след това да си прекарат живота в 5-звездните им затвори! Затворът трябва да бъда най-отвратителното място за пребиваване за да не иска никой да попада там! Хваленето на тамошните затвори от теб показва че си с IQ като на шимпанзе и не правиш елементарни психологически връзки!

47

АнонимеН

преди 4 години

ПАК ВИ ЛЪЖАТ ОТ ГДБОП!! ИМА ПРИСЪДА ЗА КРАЖБИ А НЕ ЗА БЛУДСТВО!! ВЪВ ЕДНО И СЪЩО ДЕЛО Е БИЛ ОСЪДЕН ЗА БЛУДСТВО И ЗА КРАЖБИ ЛИ!!!ГДБОП СЕ ПРЕВЪРНА В МАШИНА ЗА ЛЪЖИ И НАТОПЯВАНИЯ!!!

46

Анонимен

преди 4 години

В никакъв случай не оправдавам постъпката на това момче!!!Но, много са факторите които могат да окажат силно негативно влияние на психиката на младежите и девойките.На първо място е семейството, приятелите, силен стрес, дипресия, скрито психическо заболяване....А, колко ли още такива като него се разхождат по улиците на градовете и селата ни?Но, най-важното е, че са го заловили!Жалко за убитото по особено жесток и брутален начин Седем Годишно Дете! Родители, пазете децата си!!!

45

Turchin

преди 4 години

ama tiq policai zashto nesa dignali malko pogore mernika ???

44

Анонимен

преди 4 години

В Германия затворите са като хотели.Чисти,просторни и богат избор на храна.Нашите затвори са от времето на хан Аспарух.СИреш в кофа и се къпеш с кофичка за кисело мляко.

43

Анонимен

преди 4 години

Един изтъкнат русофоб и избирател на герб по-малко !

42

Анонимен

преди 4 години

В Германия законът е такъв че ако избягаш от затвор , не те търсят издирват повече По закон човек има право да избяга , да се бори за свободата си...Пълни глу.пости. В Германия бягството не се смята за престъпление само по себе си (ако няма съпътстващи престъпления), а за дисциплинарно нарушение. Води след хващане до мерки върху настоящото наказание (утежняване на режима, непускане под гаранция и т.н.). В някои други страни бягството се води за ново престъпление, за което дават още години.

41

Анонимен

преди 4 години

Съдебната система и всички в нея,мвр,държавата виждат,че има такива психари,но ги пускат сред хората,и те убиват. Обществото в БГ не се пази от престъпността,а се подлага умишлено на престъпност.

40

Ф.С.В.

преди 4 години

Евро системата е сбъркана и грешна - Тя е за цивилизовани бели хора- Тя не е за диваци- Диваците се кротват само когато има закони достойни за тях - диви ЗАКОНИ- гЛАВАТА НА ДУВАРА И ОТСИЧАНЕ ПРЕД ПУБЛИКАТА - ЖИГОСВАНЕ ВАДЕНЕ НА ОЧИ РЯЗАНЕ НА ЕЗИК И РЪЦЕ ! ЕВРОПА В МОМЕНТА Е В ШОК - ТЯ НЕ ЗНАЕ КАКВО ДА ПРАВИ С МИЛИОНИТе варвари настанили се трайно там - хора които не искат да работят - а искат жени алкохол коли и пари - Европа е в много голям ПРОБЛЕМ - НО БРЮКСЕЛ СЕ ПРАВИ НА СЛЯП-РАЗПАДА Е БЛИЗКО

39

Анонимен

преди 4 години

Трябвало е да бъде кастриран още след първите прояви на сексуално насилие. Ако това беше направено, сега детето щеше да е живо. Кастрацията трябва да се въведе като метод за справяне със сексуалните психопати. Сега ще се лекува на наша сметка и цял живот ще го храним, обличаме и топлим в затвора. СРАМ!

38

нали е ,,беден"

преди 4 години

Интересно,не е имал телефон,а в ежин от сайтовете пишеше,че е имал Фейсбук профил и след престъплението го е изтрил.

37

Анонимен

преди 4 години

Че каква вина може да носи един пор! То е животно и не е виновно според НК! Просто е за трепане!