20

Анонимен

преди 4 години

Ха сега една ревизия на червените чокои,които окрадоха ТКЗС,после кооперациите,а сега като арендатори си закупиха по 5-10000 декара земя.Отделно бази и техника за милиони.С мерцедеси S" класа си обзаведоха и " унуците".Среден счетоводител може да изчисли печалбите и данъците,както и откраднатото! Да,ама не.Още сме под чатала на БКП- БСП- ДС.

19

ПЕНКО

преди 4 години

ПАРИТЕ ОТ ЕС САМО ЗА НАЧИНАЕЩИ ФЕРМЕРИ !!! НИЩО ЗА "КУЛАЦИТЕ " ОТ БКП С МИЛИОНИ ДЕКАРИ !!!КОЛЕКТИВНИ ЧАСТНИ СТОПАНСТВА С ПРИОРИТЕТИ !!!

18

Анонимен

преди 4 години

Здравейте роби на комунизма! Защо ли? Кой ви управлява до днес? Не сте 80% - 100% е истинския отговор, професора да ме прощава!

17

Анонимен

преди 4 години

Е, хайде сега пък уволнени били не са просто са преместени на други постове на друго място. Просто ще сложат други на сукалото и всички ще са доволни до следващият път. Вие да сте видяли някой управляващ, политик, министър и прочие да е наказван по какъвто и да е начин било то на съд, или глоба нещо от този род. Всичко е замазване на очите, а те си продължават по план.

16

Време за промяна

преди 4 години

Генералното решение е да се изчисти ГЕРБ от властта. Много се задържаха и много им станаха далаверите.

15

Пунта мара

преди 4 години

Вижте им обществените поръчки на селските общини, които ДФЗ одобрява без финансови корекции въпреки всички нарушения. Всички са за уволнение.

14

Бай Евстати

преди 4 години

Щеше да е хубава новина ако беше истина.сега се уволняват некви само за да си направи реклама.ако искаше да промени нещата трябваше да махне всички до 1 и цялото това нещо да се подхване от кадърни хора и след няколко месеца като новите се съвземат и разберат къде точно са проблемите и както трябватогава и той си дава оставката и на негово място някой дет найстина знае ко прави

13

под прикритие

преди 4 години

Шефаове под калъп-гологлави,дебелобузи и т.пи.

12

Анонимен

преди 4 години

Всички комунисти - на пънгаря!

11

Анонимен

преди 4 години

Най-големите кърлежи са едрите арендатори, на които им плащате наема с който наемат земи за собствена облага!!!!!!!!!!!!!!!

10

ай сиктир

преди 4 години

Такива PR акции не вършат работа трябва цялостно обезпаразитяване на държавата от горе до долу.

9

Фен

преди 4 години

Ще го призная ако уволни Огнян Иванов от Кърджали , родното място на Цвета Караянчева

8

Този

преди 4 години

Е известен с прозвището МИЛИОНЕРЪТ. Познайте от къде е спестил милионите.

7

Партиината хранилка

преди 4 години

Този ни прави пак на луди,аз не съм виждал кърлежи да чистят други кърлежи а вия...?

6

Привет от Албания

преди 4 години

Ха-ха, четиримата уволнени ,,***" от ДФ Земеделие са чистачката,шофьора,портиера и бай Петър от долната махала-него не го знам точно какво работеше там..

5

ГНЕВЕН

преди 4 години

Ако Грудев ,Гешев и Боко се наредят в една редица...А дано!

4

Офф ,да се омитат

преди 4 години

Дрън ,дрън ярината.Цялата ни държава е обрасла с герберасти-кърлежи.Цялата.Читаво място не остана.Всички управленчески места са заети от неграмотни и невежи тиквени слуги.Шайката е пуснала пипалата си навсякъде.И краде ли краде.И вместо да търкат наровете в килиите ,Тиквата им осигурява спокойствие и супердоходи.Като на оня измислен терасаджия от КОНПИ.Евтаназия трябва за всички герберасти.Незабавна и повсеместна.

3

Ха-ха

преди 4 години

Там чистенето може да стане само със закриване

2

Анонимен

преди 4 години

Един от "кърлежите"от фонда вече е евродепутат от ДПС.Да каже нея как ще я "изчистят".

1

Ф.С.В

преди 4 години

Този на снимката -хич не е КОРУМПИРАН !! - АМА ХИЧ!!!(фондът с най многото далавери и кражби )