9

Язека

преди 4 години

Тоя Калфин е такъв безгръбначен чеpвей послушко, че освен да си тъси някъде топло местенце и да прави наколенки, друго не може. Защо се дава трибуна на подобни провалили се във всяка област на жалкото си съществуване под-индивиди ?

8

Прост миньор

преди 4 години

Не знам как се прави криптовалутата-"копае ли" се, "зида ли" се, "ч/ука" ли се, но от близо година в бившата сграда на ПУЦ към СМК-Смолян, от няколко помещения се чува денонощен монотонен доста силен шум, от отворените прозорци. Стремежът за забогатяване с вертуалната валута явно е много голям.

7

Анонимен

преди 4 години

има ли тука Крипто0лигофрени? Честито!!!

6

Анонимен

преди 4 години

Хлябкойните са създадени за да ни направят живота виртуален

5

Ясен Желязков

преди 4 години

Еее, казваше един аратлик от село Гледачево: "То сякой път на печалба не ставало, по някой път се и губело. Някой друг трябало да спечели". Така че бившия министър не трябва да се шашка, един печели , друг - губи. Така е животът. Специално аз съм за връщане на златнопаричното обръщение, ама веднага ще ме разпъне на кръст шайка хищни хиени и ще обясни, че така не можело и САЩ трябвало да се уважават и най-вече доларът. Без тях щяло да стане ужасен ужас. Верваме, ама не знам до кога....

4

Бай Евстати

преди 4 години

Ей голем разбирач се извъди тоя.Поредния дето дрънка колкото да не заспи

3

дедо Ташунко

преди 4 години

Колеги и колежки, някой знае ли нещо ново за д-р Ружа Игнатова и брат й, когото арестуваха на летище в Калифорния? Докъде стигна тяхната крипто валута уанкойн? Може ли някой нещо да ни открехне?

2

хахо

преди 4 години

Рецесията в Германия специално се дължи на това,че хрантутят сумати социал (мързеливи бежанци,роми ипрочее ***) и никога досега не е имало толкова много бедни немски пенсионери,които са бачкали яко цял живот и навремето пълнеха Слънчев бряг,а сега дори избират да живеят в бедна България,за да могат да връзват двата края.

1

Анонимен

преди 4 години

Дрън дрън. Точно криптото, ще е отпуши :)