22

Мария

преди 4 години

Някои вярва ли му на този "отец"

21

Анонимен

преди 4 години

На всички е ясно, че това е едно незаконно общежитие , наречето "Приют". ИЗградени са незаконни постройки в църковни имоти, в които незаконно пребивават лица от криминалния контингент - накромани, крадци, безделници и т.н. По-малко от 1/3 от тях са непълнолетни, останалите са над 18, могат да работят, но предпочитат да стоят там и да ги хранят. Неслучайно там стана и палеж, има множество кражби и в селото, сега този то нападнаха с нож.. Когато и да се закрие това сборище, все ще е късно

20

Samo minavam

преди 4 години

омръзна ми да храня ***.

19

Анонимен

преди 4 години

Ок , да ми прати 2 работника да почистят тръни ,храсти ,коренища , след това да прекопаят целия двор 1 декар и тогава с удоволствие ще им платя и храна ще дам !Става ли ?

18

Анонимен

преди 4 години

Няма го дядо Добри да им събере пари .Тоя отец Иван само иска ........

17

Ко? Не!

преди 4 години

Не бе, всеки може да изпадне в някакъв момент, но какъв е проблема с боба и лещата? Отпускат се едни 50 декара, които са абсолютно достатъчни за целогодишното изхранване на 50 човека. И леща и боб ще си отгледат, и кочини, и курници ще си сковат и крави ще отглеждат. Мляко, сирене, месо и кашкавал ще продават и ще си плащат тока. Вярно, бачкането ще е здраво ама то друг начин няма.

16

Анонимен

преди 4 години

Държавата да се напъне и да помогне на о.Иван. Също и БПЦ да помогне. Защо се правят че нямат пари. Това е реално единствения действащ приют в бг.

15

Гурбетчия

преди 4 години

Този приют ми е много съмнителен,а отец Иван ми е много мазен и фалшив.Все едни дарения търси, пък то не било продукти,ами ако можело пари.

14

****

преди 4 години

Мисля,че този дъртия има доста закупени имоти,да вземат и да си сеят и боб,леща,картофи,зеле и да не чакат помощи,а щом немогат да се издържат закриват този развъдник,и кой от където е дошъл.

13

Анонимен

преди 4 години

До 12Кърпи и чаршафи има, а като ин пратят 3 тона храна, нямат къде да я държат и тя се разваля, съответно, все едно са ин оратили за седмицата... макар да изглежда, че е щяла да стигне за месец.

12

Анонимен

преди 4 години

Омръзна ми с този Отец Иван, имам чувството че това е единствения приют с цяла БЪЛГАРИЯ, защо само за него слушаме, четем... Няма ли други домове нуждаещи се от помощ ????

11

Анонимен

преди 4 години

Ходихме с мъжа ми, бях натоварила целия багажник с чисто нови кърпи, чаршафи и хранителни продукти. "Загрижения отец" ни отпрати защото имали всичко , само пари им трябвали, " ако сме искали да оставим дарение , щял да го приеме" . Беше грозно и нагло от негова страна...

10

Анонимен

преди 4 години

УДФ няма им тегли един щит на тия и да си ходи по купончета, да изригва д приятели и да се кефи на живота, ми ....Ама той си знай де сяяяя ас ко ли му казвъм

9

Бай Иван

преди 4 години

Хрантутенето на нов електорат се е превърнало в "благотворителна дейност", браво ;) !!!

8

реалист

преди 4 години

Този незаконен приют отдавна трябваше да бъде закрит.Отглеждането на престъпници и магистрални труженички не е добро дело,а напротив.

7

Анонимен

преди 4 години

храните бъдещи убийцикато Сотиря

6

пепи

преди 4 години

Я да ходят да копат

5

Анонимен

преди 4 години

Да му отпуснат от църквата пари. Толкова ли е трудно да се реши да се дадат държавни пари за 80 човека.

4

Един

преди 4 години

Търсят малко боб и леща, да могат да изкарат зимата. В същото време дeдo Николай, дето ще е следващият патриарх, си цъка с Майбах с лампа от НСО. Ебре-дебре религио!

3

Анонимен

преди 4 години

А СЕГА ВСИЧКИ ДЕТО РЕВАТ ЗА СТРАТЕГИЯТА ДА ГИ ВИДЯ ЩЕ ПРЕВЕДАТ ЛИ ПАРИ ЗА ДЕЦАТА В ПРИЮТА ИЛИ ТЕ ВЗЕМАТ ПАРИ САМО ДА ПРОТЕСТИРАТ- АЗ ЛИЧНО КОГАТО ТЕГЛЯ ОТ БАНКОМАТА ВИНАГИ ДАРЯВАМ?!